Miercuri,
03.06.2020
Innorat
Acum
6°C

Americanii de la Forbes pun Sibiul în topul destinațiilor europene: Poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă

10 Februarie 2020 08:10

Americanii de la Forbes pun Sibiul în topul destinațiilor europene: Poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă

Americanii de le celebra publicație Forbes au inclus Sibiul în topul celor mai "trendy" 20 de destinaţii din Europa în anul în curs.

Jurnaliştii publicaţiei americane, Forbes, au lăudat oraşul transilvănean pentru ocazia de a trăi experienţe culturale şi gastronomice de nivelul celor din Bruges sau Paris, scene demne de a fi postate pe Instagram precum Praga ori Santorini şi un cadru romantic de genul celor pe care le găseşti în Roma sau Veneţia, potrivit Digi 24.

”E poezie şi frumuseţe la fiecare colţ de stradă şi ai ochi pe fiecare acoperiş. Acest oraş bogat, unul dintre cele mai vizitate din România, reprezintă 800 de ani de istorie într-un cadru bine păstrat rămâne unul dintre cele mai moderne şi dinamice oraşe din Europa”, notează cei de la Forbes, care amintesc şi faptul că este vorba despre singurul oraş românesc cotat cu trei stele Michelin. Sibiul este recomandat pentru pasionaţii de istorie, de activităţi în aer liber, fotografi şi pentru iubitorii de drumeţii”, potrivit sursei citate.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

LaFlemme

Acum 3 luni

Deja incep sa ma plictiseasca astfel de articole. Voi nu intelegeti ca turistii nu se deplaseaza deloc, pe jos, in afara centrului orasului? Daca ar merge pe M Viteazu, V Aron, Strand, V Aurie ar vedea ca foarte multe lucruri sunt facute de mantuiala. Chiar aveati si voi un articol cu lucrurile facute de mantuiala tocmai din cauza neprofesionalismului angajatilor din primarie. E de-ajuns sa se uite pe sus si sa vada multitudinea de cabluri de pe stalpi, sa se uite in jos si sa vada tevile si tuburile iesite din/prin asfalt, sa se uite in dreapta si in stanga si sa vada cladirile neizolate, gri, pline de inscrisuri. Da, Sibiu arata mai bine de cat multe alte orase. Dar ca sa evoluam trebuie sa ne comparam cu orase mai moderne, mai curate, mai civilizate decat Sibiu. Nu trebuie sa ne multumim cu putin, Sibiu e un diamant inca neslefuit.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus