Vineri,
02.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Alegeri in PDL Sibiu: Ovidiu Luca, presedinte

Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, Ovidiu Luca, a fost ales în această seară președinte al organizației municipale a PDL Sibiu. El a câștigat alegerile, în fața Marianei Brunchea cu doar 10 voturi diferență. Luca a strâns 115 voturi, în timp ce Mariana Brunchea a avut 105. 
Sub sloganul ”o nouă generație, o nouă viziune”, Luca își propune în acest mandat ”schimbarea imaginii organizației prin înnoirea echipei, schimbarea percepției populației prin schimbarea modului de a face politică, apropierea de proprii membri, implicarea mai puternică în problemele sibienilor, promovarea membrilor pe principii clare, solide, juste și un dialog cu sibienii pe categorii socio-profesionale”. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

normal

Acum 9 ani

Ni la ei cica or votat si o castigat la voturi! Aiurea, criteriul o fost cine o are mai lunga si mai groasa si normal ca o batut-o pe Brunchea (care n-are decat din cand in cand ceva undeva timp de 1 minut).
Raspunde

Ionedine, fuziune de legenda

Acum 9 ani

Ionedine, fuziunea de exceptie a doua firme legendare din Sibiu, stiti voi care, doneaza spitalului Municipal 65 kilograme de carne de mici si 13 plapumi din piele autentica de viezure, produsa manual in halele noastre de productie, ale firmei Reveline. Sa aveti Sarbatori fericite, indestulate si calduroase!
Raspunde

vasiladi

Acum 9 ani

da greii ralutacurcan,abriton si trihi ce zice?
Raspunde

@3

Acum 9 ani

zice că ești prost de dai în gropi avortonule pdl-ist care ești...marș la troacă!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus