Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Licitatie pentru un apartament la Paltinis: 17.000 euro

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu scoate la licitație un apartament în stațiunea Păltiniș la prețul de pornire de 77625 lei, aproximativ 17400 euro. Apartamentul are 3 camere și dependințe, cu o suprafață utilă de 45,45 mp (cameră 8 mp, cameră 13,40 mp, living cu bucătărie 17,55 mp, baie 3 mp, hol 3,45 mp, balcon exterior 4,13 mp). Vânzarea imobilului este scutită de TVA. Specialiștii în imobiliare au opinii împărțite, oscilând între ”e un preț măricel” și ”e un preț bun”. ”Prețul e destul de mare, după părerea mea. Cred că un preț real ar fi undeva la 12.000 de euro. Noi avem de vânzare o vilă lângă schit, aproape de Arena Platoș, cu trei nivele, o suprafață de 300 mp, iar prețul este undeva la 160.000 de euro”, spune Bogdan Gicu, directorul agenției imobiliare Prestland. ”Prețul e bun, nu se plătește nici TVA. Contează mult și starea în care se găsește imobilul, dar prețul este bun, ținând cont că vorbim de Păltiniș”, susține Dan Tetoianu, reprezentant vânzări la Imobile Terra.
O altă agenție imobiliare intermediază vânzarea unui apartament în același bloc la prețul de 22.000 euro, ”ușor negociabil”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Intrebare ?

Acum 9 ani

Daca e o vila langa de 300mp la 160.000 de ce e scump asta la 17.000? Undeva la 12000 tot din algoritm l-o scos? Concluzia articolului .... alta agentie are unu la 22.000 tot in bloc.
Raspunde

io

Acum 9 ani

concluzia articolului este ca fac reclama agentiei care-l vinde
Raspunde

Dan

Acum 9 ani

pai la extinderea proportionala cu marimea vilei, vila ar costa doar 116 mii, deci apartamentul e mult mai ieftin :) Dar ce sa zic. Nu e rau. Il inchiriezi iarna si scoti banii
Raspunde

@sibieni

Acum 9 ani

Repedev repede...la pretul asta in Poina Brasov cumperi un garaj
Raspunde

pol

Acum 9 ani

Pai si ce sa faci cu el? Paltinisul e o caricatura de statiune. E statiune doar pe hartie.Cine dracu vine la paltinis?
Raspunde

popa

Acum 9 ani

Un preot catolic, unul baptist şi unul ortodox se gîndeau cum să împartă banii între Dumnezeu (fondul bisericii) şi ei. Catolicul: Eu o să trag o linie, arunc banii în sus şi ce pică în dreapta e al meu, ce pică în stînga e al Lui Baptistul: Eu o să fac un cerc şi ce pică în el e al Lui, iar restul al meu. Ortodoxul: Eu o să-i arunc în sus şi El o să-şi păstreze cît are nevoie, iar ce cade e al meu...
Raspunde

im

Acum 9 ani

Se vinde la 25000
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus