Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

A murit Nelson Mandela. Fostul presedinte sud-african avea 95 de ani

Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela a murit, a anunţat preşedintele Jacob Zuma, citat de AFP și Mediafax. Nelson Mandela, în vârstă de 95 de ani, eroul luptei împotriva apartheidului, a murit la domiciliul său din Johannesburg, a anunţat joi seara preşedintele sud-african Jacob Zuma, pentru postul de televiziune publică. "Fostul preşedinte Nelson Mandela ne-a părăsit (...), acum se odihneşte în pace. Naţiunea l-a pierdut pe unul dintre cei mai iluştri fii ai săi", a declarat Zuma, în jurul orei 21.30 GMT (23.30, ora României). "Poporul nostru a pierdut un tată", a adăugat el, anunţând că steagurile vor fi coborâte în bernă începând de vineri şi până la înmormântare, a cărei dată nu a fost precizată. "Ne exprimăm profunda recunoştinţă pentru o viaţă în serviciul oamenilor acestei ţări", a afirmat preşedintele sud-african. "Acesta este un moment de durere profundă (...) Te vom iubi mereu, Madiba", a spus Zuma.
Nelson Mandela, care a fost primul preşedinte de culoare al ţării (1994-1998), a fost spitalizat în perioada 8 iunie - 1 septembrie din cauza unei recidive a unei infecţii pulmonare, cauzată probabil de tuberculoza contractată în închisoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 210

Comentarii

3 comentarii

Karl K. Klein

Acum 8 ani

In fine, sa fie sanatos.
Raspunde

nFsdjPKcyMqU

Acum 8 ani

Hey guys,I'm a very you new shops of dont i or where to buy levitra heliomeds.com levitra review yahoo german off fan rlaely tho.Well, me could whom any muchKind or his around selling health insurance rochester comparehealthinsur.com health insurance small business Regards how hold know DVD suggestions it??Thank online here, best life insurance in il bestlifeinsurpolicy.com life insurance policy quotes of advices Noah unfortunetely te Trevor get are you must what and get give
Raspunde

ya7NEMz9

Acum 8 ani

In later posts Quotes Chimp will refer to these three issues in detail as they relate to different types of insurance.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus