Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

Arka Park se alatura Sibiu Winter Challenge

Parcul de aventuri Arka Park Păltiniș se alătură proiectului Sibiu Winter Challenge devenind astfel, la fel ca Arena Platoș, unul dintre locurile de desfășurare ale evenimentului. În 21 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 17:00, toți cei care vin la Arka Park vor beneficia gratuit de facilitățile oferite de acest loc de distracție. Pe lângă accesul la panoul de escaladă și tiroliane, cei prezenți la Arka Park vor putea practica tubing și săniuș.

„Colaborarea cu Arka Park reprezintă un pas important pentru atingerea scopului evenimentului Sibiu Winter Challenge, acela de a promova sportul de masă și a dezvolta un stil de viață sănătos la nivelul comunității sibiene. Proiectul propus de Puma Club Sibiu vizează promovarea domeniilor schiabile din jurul Sibiului, dorința organizatorilor fiind ca de anul viitor să includă în program și activități care să se desfășoare la pârtia Oncești din Păltiniș și la cea din Gura Râului”, spun reprezentanţii Arka Park.

Miniolimpiadă de iarnă

La miniolimpiada de iarnă Sibiu Winter Challenge, în data de 21 decembrie se vor putea practica discipline sportive precum ski, snowboard, ski de tură, sanie, biathlon, ture cu snowmobilul, hockey pe zăpadă, jocurile zapezii – activități de team-building și diferite activități pentru părinți și copii. Fiecare spațiu va fi coordonat de personal specializat care va oferi participanților sfaturi utile și informații despre sportul dorit. Instructorii îi vor iniția pe cei care practică pentru prima dată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziție echipamentul necesar și experiența lor.

Tot în cadrul evenimentului vor fi organizate două concursuri dedicate copiilor cu vârsta de până la 16 ani, unul de ski alpin și unul de snowboard. Concursurile se vor desfășura pe pârtia A de la Arena Platoș, în două manşe, respectând particularităţile de vârstă şi cunoştinţele tehnice ale copiilor înscriși. Timpul celui mai rapid participant este cel care va determina câștigătorii la fiecare categorie. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.pumaclub.ro 

„Arka Park oferă o combinație unică de activități pentru toate vârstele, reprezentând un mod încântător de a-ți petrece timpul liber. Aici, cei interesați vor putea experimenta aventuri de neuitat alături de întreaga familie, de prieteni sau colegi. Parcul de aventură Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi în aer liber, practicând activități sportive, bucurându-te de aer curat și de o priveliște minunată”, mai spun reprezentanţii parcului.

Concert Subcarpați

 Sibiu Winter Challenge se va încheia cu o petrecere organizată pe pârtia de la Arena Platoş. Invitaţii speciali sunt cei de la Subcarpați, un manifest cultural contemporan, concentrat în jurul infiltrării folclorului local în diverse genuri muzicale din underground. Proiectul muzical a fost lansat în anul 2010 și mizează pe un amestec de muzică tradițională românească cu ritmuri de dub, breaks și hip-hop, turntablism și proiecții video.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

detractor

Acum 8 ani

bai ecologistilor de pretutindeni ba de ce nu vati dus la deva s-a va legati cu lanturile ,proiectul lui ,johannis cu acua -parcu din padurea dumbraca a facut puii la alti ,la sibiu nu trebuia la vara mergem la deva la scaldat ba detractori de serviciu ,voi astia care sabotati proiectele sibiului ar trebui s-a fiti declarati persoane non -grata pe teritoriu judetului sibiu ,libidinosilor de pretuntide va este frica s-a nu vo ia sibiul ininte ,ba ce a vrut s-a faca johannis insemna multe locuri de munca +turisti multi si cu euroi ,asa uitativa la alti cum se lauda cu ideile lui johannis
Raspunde

NVG2BqAq

Acum 8 ani

the fob never crossed the road cause thyree a bunch of pussies and ran the other way! PETER CHAO IS FUCKING AMAZING!!!!! FUCK ALL THE HATERS
Raspunde

Qjvs3MRxH6fJ

Acum 8 ani

Don't you ever around online life insurance bestlifeinsurpolicy.com class insurance life rating yet never and to was the Foundation just seriously happening Heritage anything be peerievcd ?!!! where to buy levitra heliomeds.com expects health and dental insurance comparehealthinsur.com wonder corner the why while taken what it
Raspunde

KQmyO29BHxt

Acum 8 ani

The next question is, how is the rate per unit determined? Statistics, of course! The insurance QuotesChimp (or an independent rate bureau to which the company subscribes) will establish rates based on what its statistics tell it to expect the cost of the anticipated claims and losses to be. From that figure, the pre�miums will be set so as to be sufficient (and profitable), equitable (and profitable), nongouging (and profitable), competitive (and profitable), and safety conscious (and above all, profitable).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus