Sâmbătă,
31.07.2021
Cer Senin
Acum
22°C

Soferii inzapeziti in week-end pe Transalpina au ramas fara pemise si au fost amendati

Şoferii care transportau un grup de copii şi au rămas înzăpeziţi cu maşinile, duminică, pe Transalpina, drum închis circulaţiei publice pe timp de iarnă, au fost amendaţi de Poliţie cu câte 640 de lei, iar permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 60 de zile.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba, cei doi şoferi care au rămas blocaţi, duminică, din cauza zăpezii, pe DN 67C, drum cunoscut şi ca Transalpina, au fost amendaţi de poliţişti cu câte 640 de lei şi le-au fost suspendate permisele de conducere pentru 60 de zile.

Conform sursei citate, cei doi şoferi au ignorat cele trei indicatoare rutiere de informare privind sectorul de drum închis circulaţiei publice pe care este inscripţionat faptul că din 15 noiembrie DN 67C este închis circulaţiei publice, începând cu km 79+200.

Un microbuz care transporta un grup de copii însoţiţi de adulţi, precum şi un autoturism au rămas înzăpezite, duminică, pe Transalpina, în judeţul Alba.

Cele două autovehicule au rămas blocate între localităţile Oaşa şi Obârşia Lotrului, pe un segment de drum care este închis circulaţiei în timpul iernii. În microbuz şi în autoturism erau aproximativ 16 copii şi cinci adulţi, iar aceştia au cerut ajutor prin 112.

Pentru salvarea lor au fost mobilizaţi jandarmii montani din Alba, care ajutaţi de drumari au deszăpezit maşinile şi i-au adus pe copii şi pe adulţi până în zona oraşului Sebeş.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

circa aproximativ cam pe acolo

Acum 7 ani

În microbuz şi în autoturism erau aproximativ 16 copii şi cinci adulţi. Mai precis 16,45 copii si cinci adulti.
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

E bine ca tu, cu gândirea circa aproximativ cam pe acolo, ai înteles esentialul din stire. Sincere felicitari...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus