Sâmbătă,
24.07.2021
Cer Senin
Acum
19°C

Autoritatile sibiene pregatesc mai multe ceremonii pentru comemorarea victimelor revolutiei. Programul complet

Cu prilejul comemorării a 24 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, garnizoana Sibiu, în colaborare cu Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria municipiului Sibiu şi asociaţiile de revoluţionari, organizează, în data de  20 decembrie, mai multe activităţi aniversare şi ceremonii publice de depunere de coroane şi jerbe de flori la Monumentele Eroilor Revoluţiei din Garnizoana Sibiu.

Ceremoniile vor demara începând cu orele 08:00, la Monumentul din incinta Centrului de Instruire pentru Comunicaţii şi Informatică „Decebal”. Cu începere de la orele 08:45 va avea loc ceremonia la Monumentul situat în faţa Academiei Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, urmată, la orele 09:15, de ceremonia ce se va desfăşura la Monumentul amplasat în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Ceremoniile comemorative vor continua la Monumentul Eroului Dumitru Croitoru din incinta Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Sibiu, la orele 10.00, Monumentul Eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 situat lângă Aeroportul Internaţional Sibiu, cu începere de la orele 10.50, Monumentul Eroilor Revoluţiei situat în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, începând cu orele 12.00, iar de la orele 13.30, la Monumentul Eroilor Revoluţiei din Cimitirul Municipal Sibiu.

”Vor depune coroane şi jerbe de flori: Instituţia Prefectului Judeţului Sibiu, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria municipiului Sibiu, Garnizoana Sibiu, reprezentanţii Partidelor Politice, asociaţii de revoluţionari, ligi, fundaţii, persoane particulare şi elevi din urbea de pe Cibin”, au transmis organizatorii.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

gigi

Acum 7 ani

Multumim armatei romane, atat Academiei Militare cat si Scolii de Transmisiuni, pentru ca avem astazi ce sarbatori si comemora: mortii nostri! Fara aceste institutii Sibiul nu ar fi fost oras martir! Criminalii, adica fostele cadre ale armatei, trebuie scosi in fata, judecati si executati asa cum au executat ei, in dec 89, zecile de militieni si civili: fara mila! Pana atunci, toti absolvenitii academiei sibiene vor iesi si ies cu epoletii patati de sange nevinovat!
Raspunde

PT GIGI

Acum 7 ani

Absolventii nuau nici o vina pt ca cei de dinaintea lor au executat asa cum spui si pe buna dreptate ,si asa este au executa militieni si civilii .De vian e Ce ce a dat acel ordin Col Dragomir !!!El este cel vinovat .Restul au executat ordinul ca asa e la armata .executi nu comentezi ! Cine comenteazxa si nu executa ordinul mai laes in stare de razbio cu mera atunci ..primea cadou o gaura in plus ...De vine sint toti acei nenorociti care au ordonat ceea ce au ordonayt.Armata romana e patat intradevar cu acest singe.Dar fara armata ce sintem .?Din pacate nu prea mai avem armata.Pacat de acei militieni si jandami morti .De cei de la otopeni imuscati ca in poligon .de toti cei pe care armata i-au umplut de plumbi.Vinovati sint toti acei care dupa 1990 au facutt totul ca sa se maschezu adevarul .Concluzia e ca nu se va sti prea curind de ce a tras armata in sibiu atita timp cint impotriva unitatilor militare nu s-a tras nici un foc .In schim,au pus tunurile de pe tancuri pe militie si sediul securitatii!!Sareacci imiliteni au sarit gardul la armata sa se predea si ei ce au facut?Ia-u executat ca la poligon.!! Din pacate cei sint absolventi si vor fi nu au vina decit ca poarta o tinuta militare patat cum spui tu ,..dar ei ca indivizi nu poata aceasta vina.Vine e in totalitate a lui DRAGOMIR .Fara ordinul lui ..da azi nu eram ORAS MARTIR .!!
Raspunde

participant

Acum 7 ani

bai pina una alta in ,sibiu au murit peste 100 de persoane +zeci de cladiri distruse acum apare cite un frustrat ca de unde provine el in 89 formea cu tabloul lui ceausescu sub perina si cind s-a sculat era democratie ,ba sibiul are o insemnatate uriasa la revolutia din decembrie s-au nu vedeti cum toate televizinile bagatelizeaza importanta sibienilor la revoluti ne pune in spatele unor orase cum ar fi cluju,iasovu si alte localitati care s-au culcat comunisti si s-au trezit capitalisti ,la ,sibiu a fost mai multe distrugeri si victime decit la timisoara [70 ] ,ba da xaia au clanta mare si nu pupincuristi si obedienti cine va opreste s-a iesiti in fata,nu mai faceri pe modesti sibiu a avut o insemnatate decisiva la libertatea cu care se falesc alti
Raspunde

...

Acum 7 ani

unii au murit sperand o viata mai buna, altii o au datorita celor ce au murit dar isi bat joc de toata tara, de toata munca, de toata jertfa poporului. astia cu adevarat merita judecati in regim de urgenta ca ceausestii...
Raspunde

@4

Acum 7 ani

CORECT MAN,AI PERFECTĂ DREPTATE,DAR CINE SĂ-I JUDECE PE TOȚI NEMERNICII CARE AU DISTRUS ROMÂNIA DE 24 DE ANI ÎNCOACE?SPUN CINE PT CĂ SUNT TOȚI O APĂ ȘI-UN PĂMÂNT,SUNT TOȚI ÎNLĂNȚUIȚI LA ACEST JAF ORDINAR INDIFERENT CĂ-S POLITICIENI,ANALIȘTI,JUDECĂTORI,PRIMARI,MILIȚIENI SAU ÎN GENERAL TĂIETORI DE FRUNZĂ LA CÂINI PE BANII VOTANȚILOR NAIVI CARE I-AU PUS ÎN FRUNTEA BUCATELOR...ĂȘTIA AR MERITA TRAȘI PE ROATĂ SAU SPÂNZURAȚI ÎN PUBLIC...CU UN GLONTE AR SCĂPA PREA UȘOR....
Raspunde

lX3miaemT

Acum 7 ani

Eric's e-mail tackle just isn't valid anryome , yet it's likely working once again. Evidence is definitely I actually routed some text to his / her target from a various position (one among this additional e-mail covers) so i did not receive an error message darn tghthgthgg Dana please help myself abide by my curriculum vitae with your business. I have got currently provided my cv in your organization mail, please We need your urgent answer.Feel free to visit my web-site ;
Raspunde

pNef0X7rF

Acum 7 ani

Throughout the very first 60-days. Throughout the initial 60-days the Quotes Chimp is in place, it really is susceptible to termination up on realistic notice (regularly 10 times) for almost any purpose. The regulations of the says allow organizations to call off, because their corporation is regularly bound by brokers to your coverage. It is normally since the covered has somehow misconstrued the details and conditions enclosing the issuance of the coverage, if that is performed.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus