Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Subcarpati concerteaza la Sibiu Winter Challenge

Subcarpați, “un manifest cultural contemporan concentrat în jurul infiltrării folclorului local în diverse genuri muzicale din underground”, așa cum se prezintă băieții, vor susține un concert pe pârtia Arena Platoș din Păltiniș. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, ora 22:00 și se desfășoară în cadrul proiectului „Sibiu Winter Challenge”.

”Este primul concert al trupei la Sibiu și se anunță unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale care au ajuns în zonă în acest an, cu atât mai mult cu cât stilul abordat este unic. Warm up-ul va fi asigurat de DJ JLe, cu începere de la ora 20:30”, au transmis organizatorii.

Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume, proiect muzical la care au participat Bean (Şuie Paparude), Omu Gnom (Raparta), Mara Panaitescu şi DJ Limun. Cu un stil unic, cei de la Subcarpați mizează pe un amestec de muzică tradițională românească cu ritmuri de dub, breaks și hip-hop, „turntables”  și proiecții video. În prezent,trupa înseamnă Bean, Vali Umbră, DJ Power pe Vinil și VJ Andri.

Concertul are loc în cadrul proiectului Sibiu Winter Challenge, o acțiune care urmărește dezvoltarea unei atitudini pro-sport la nivelul comunității sibiene și promovarea sporturilor de iarnă. Inspirat de conceptul “World Challenge Day”, un concurs internațional al sportului de masă, organizat la Sibiu în anul 1993, „Sibiu Winter Challenge” oferă participanților toate condițiile pentru practicarea unui sport de iarnă: infrastructură sportivă, echipamente și îndrumare specializată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus