Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
1°C

Topul celor mai buni sportivi din Sibiu ai anului 2013

Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gong” a găzduit astăzi premierea primilor zece sportivi şi antrenorilor din cluburile sportive şcolare.

Premiile au fost înmânate de președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea pentru locurile I – III, de inspectorul școlar general, Ștefan Firu, pentru locurile IV – VI și de inspectorul sportiv Mircea Galață. Sportivii au primit plachete, diplome și un premiu în bani care a variat de la 550 lei pentru locul I la 300 lei pentru locul X. Antrenorii au primit fiecare câte 250 lei.

”Este doar o mică recompensă pentru marele efort pe care îl depuneți zilnic la antrenamente și competiții. Dar suntem permanent alături de voi prin programele pe care le derulează Consiliul Județean în domeniul sportului și pentru promovarea mișcării sportive din județul Sibiu”, a declarat Ioan Cindrea, președintele CJ Sibiu.

”A fost recompensrea eforturilor depuse de sportivi şi antrenori în anul acesta, au fost rezultate de valoare care, prin seriozitate în pregătie, cu siguranţă că vor fi îmbunătăţite în viitor”, a declarat și Inspectorul sportiv Mircea Galață. 

Clasamentul a fost făcut după coeficientul de ierarhizare, înmulţit cu punctele obţinute ca urmare a performanţei obţinute, ţinându-se cont de nivelul valoric al competiţiilor (mondiale, europene, balcanice, naţionale, juniori I şi II). Clasamentul final a fost următorul:

1. Dana Elena Loghin, atletism, C.S.S.Mediaş, antrenor Vasile Ibăşfălean.

2. Dan Aldea, culturism, C.S.S. ”Şoimii” Sibiu, antrenor Ion Curtean.

3. Vasile Rotaru, gimnastică, C.S.S. Sibiu antrenor Cristina Bobeş.

4. Anca Bunea, atletism, C.S.S. Mediaş, antrenor Vasile Herman

5. Elena Constantin, judo, C.S.S. ”Şoimii” Sibiu, antrenor Ovidiu Ionaş

6. Andrei Roman, înot, C.S.S. Sibiu, antrenor Anca Miclăuş

7. Denisa Viloiu, volei C.S.S. Sibiu, antrenor Dan Gheorghiţă

8. Paul Păvală, înot, C.S.S. Sibiu, antrenor Anca Miclăuş

9. Rareș Popescu, atletism, C.S.S. Mediaş, antrenor Vasile Herman

10. Andreea Necşoiu, atletism, C.S.S.”Şoimii” Sibiu, antrenor Ligia Cuciorovschi

Evenimentul a fost organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu finanţare de la Consiliul Judeţean Sibiu, prin Agenda Sportivă 2013

Foto: Facebook.com

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

4gE1vUIyTd

Acum 8 ani

Sc6L og blessuf0 medn ke6ra er mef0 eina hungymd verf0ur fefa ekki af0 blikka kjfaklingasalan og fa hje1 honum uppskrift segir honum bara af0 feaf0 se9 ein alveg tjfalluf0 ed kjfalla og langi svo af0 smakka feennan margrf3maf0a sem hann bfai til
Raspunde

L8lYtMhpNJDT

Acum 8 ani

Many QuotesChimp are completely baffled as to how insurance companies decide to price their products. Do they close their eyes and throw a dart at a big board marked "High," "Higher," and "Highest"? No, there is a method to their madness. Let's look next at the mysterious world of insurance pricing.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus