Vineri,
03.02.2023
Ceata
Acum
1°C

Cursuri de actorie si comunicare prin teatru pentru 50 de elevi din Sura Mica

Peste 50 de elevi ai Şcolii Gimnaziale din Şura Mică au urmat, în perioada 01 octombrie - 20 decembrie, cursuri de actorie şi comunicare prin teatru sub îndrumarea Companiei de Teatru BECOME, cu sprijinul Fundaţiei DoReMi Hope din New York, SUA.

Actorii Cătălin Grigoraş şi Adrian Grigoraş au fost cei care au condus orele de actorie. Copiii au interpretat personaje, au confecţionat măşti, au purtat costume de teatru. La bază au stat textele unor celebre poveşti precum Capra cu trei iezi, Ursul păcălit de Vulpe, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada.

“Felicia Milian este cea care a venit cu această îniţiativă. Ea este româncă stabilită în New York şi este preşedintele Fundaţiei DoReMi Hope. Scopul acestei fundaţii este dezvoltarea unor asemenea programe în mai multe şcoli din România, şcoli în care se întâlnesc copii cu probleme la nivel de comunicare”, a spus Cătălin Grigoraş actor şi directorul Companiei de Teatru BECOME Sibiu.

Primul modul s-a încheiat, urmând ca în data de 23 decembrie, ora 17:00, în Şura Mică să aibă loc un spectacol de Crăciun pregătit de elevii care au urmat cursurile.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

J4MmgVHZ

Acum 9 ani

Adrian a comentat: Singurele filme bune cu Jason Statham au fost : Transporter 1 si 2 si Crank 1. E un actor intre dnceet si bun de filme de actiune, cum erau Sylvester Stallone, Van Damme si Arnold la vremea lor, dar pe el nu-l ajuta scenariile pentru ca sunt idioate in marea lor majoritate. 1 0
Raspunde

qCBE8RdbtQML

Acum 8 ani

An auto insurance QuotesChimp addresses the price of defending a court case; physiological harm, property damage, and three independent facets of this obligation.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus