Luni,
15.04.2024
Cer Senin
Acum
22°C

A distrus Caminul Cultural din Miercurea. Apoi a vrut sa bata politistii!

În noaptea de 27 decembrie, în jurul orei 03:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a provocat un scandal şi a distrus mai multe bunuri aparţinând Căminului Cultural din localitate. Imediat a ajuns la cămin un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei Oraşului Miercurea Sibiului, însă doi bărbaţi M. Grigore şi M. Marian i-au insultat şi ameninţat pe poliţiştii care au intervenit, împiedicându-i astfel în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere (art. 217 alin 1 cod penal) şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice (art. 321 alin. 2 cod penal) faţă de D. Nicolae, bărbatul care a provocat scandalul în Căminul Cultural şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sfidarea organelor judiciare şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 272 alin. 2 şi 321 al. 2 cod penal, faţă de M. Grigore şi M. Marian”, a transmis astăzi Lucina Blateș, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

D. Nicolae (29 de ani) şi M. Grigore (27 de ani) au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi instanţei, în cauză fiind dispusă cercetarea lor în stare de libertate, având interdicţia de a părăsi localitate de domiciliu pentru o perioadă de 29 zile.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

SIBIAN

Acum 10 ani

Dupa cite stiu un oras are Casa de Cultura nu Camin Cultural .Camin au satetele si comunele .PAi e si normal sa fie Camin pt ca Miercurea nu este altceva decit o comunat care impreuna cu Apoldul de Sus si Dobirca nu are decit 3.910 locuitori conf Recensamint din 2011.Este o comuna pt indeplineste toate crtiterile care trebuie sa le indeplineasca o comuna,desi sint destule comune care sint mult peste asa zisul Oras. Miercurea ca oras nu are nici o utilitate .Apa curenta nu,canalizare ..de unde ? din pomul de iarna ..Apa de baut este contaminata.Dar este oras .Are sediul primariei vopsit in portocaliu ca de e culoare partitului primarului care o freaca la rece nu a fost in stare sa demareze macar introducerea apei dapi si de cala ce sa mai vorbim.Caminul Cultural este in subordinea primarie .cheile le tine una de acolo angajata. a primariei. Cum poti sa te numesti oras cind rasinariul conf aceluiasi rencensamint din 2011 are 5.416 locuitori.Deci peste \"Orasul Miercurea \" A si ma e ceva .in rasinari eeste apa , gaz .si canalizarea este in executie si are si CAmin Cultural asa cum are toate comunel tarii.Deci sa fim seriosi.. oras ... pai daca e asa si Rasinariul ar trebui dupa criteriul populatie sa fie oras ..dar nu are fata cum nici Miercurea nu are. Pai Miercurea se situeaza pe aceeasi treapta a oraselor impreuna cu Cisnadie . cu o pupulatie de 14.282 locuitori.Pai poti sa compari una cu alta ?Si culmea tot orase sint .Pai Cisnadia pe linga Miercure e Municipui daca e asaIn l;ocul primarului as fugi si as cere sa se revina la denumirea administrativa de Comuna Miercurea Sibiului.Bai oameni din Miercurea ! Ati votat gresit !! Platiti taxe si imposite de oras si nu sinteti decit niste tarani de comnuna Nici la degetul mic al orasului Saliste nu sinteti si nici nu veti ajunge...ca nu este cu putinta . Saliste cu 5.421 locuitori locuitori ...Agnita 8.732 locuitori ,Talmaciu 6.905 locuitori .Miercurea si ea pe acolo prin jurul satelor ...Nu este normal ca un sat cu o asa populatie si asa o infrasctructura sa fie numit Oras.Rusine !!!!!. Astep \"urari de bine\" pt noul an de la cei care se simnt lezati ...
Raspunde

Vorba lungă, sărăcia omului

Acum 10 ani

Dacă tăceai, filosof rămâneai.
Raspunde

Locuitor din asa zisul oras Miercurea

Acum 10 ani

Are perfecta dreptate in tot ce scrie sibianul..platim taxe si impozite pt oras si nici macar nu avem canalizare..ce sa mai vb de strazi macar pietruite..ca de asfalt??sunt curios..primarul cum sta la capitolul canalizare..toaleta tot in spatele gradinii???
Raspunde

rosu

Acum 10 ani

Miercurenii n-au nici o vina. Oras a devenit la initiativa FSN-ului. Asa ca are dreptate 2. Bla, bla, bla. Vorba lunga.
Raspunde

Locuitor in comuna Miercurea

Acum 10 ani

Si atunci de ce l-au ales tot pe Troanca primar??pentru tot ce a facut si face in continuare pt locuitori..adica NIMIK!!!cine l-a votat isi merita soarta..bla bla bla pt primar rosule
Raspunde

utlitar

Acum 10 ani

Nu am nimic in comun cu Miercurea,dar imi place forte mult.Cred ca primarii,cetatenii si Consiliul Judetean ar trebui sa se implice mai mult ptr.introducerea utilitatilor si asfaltarea tuturor oraselor,comunelor si satelor judetului,astfel ar dispare discrepanta dintre noi si occident.
Raspunde

hotie si risipa

Acum 10 ani

in Romania exista in prezent aproape 3.200 de localitati (mai multe decat Polonia - 2.800, la o populatie dubla), in conditiile in care doar 10% dintre ele isi permit sa acopere integral din venituri proprii (impozite si taxe locale) cheltuielile de functionare (care se ridica in medie la aproximativ 1 milion lei/an la o comuna).
Raspunde

unul

Acum 10 ani

dar de articolul de aici nu zice nimeni nimica?
Raspunde

un girbovean

Acum 10 ani

nu va mai tot plingeti mutativa la girbova avem toate utilitatile drum bun va doresc
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Ca si in TRIBUNA...Intrebare: A DISTRUS TOT CAMINUL (titlu), sau numai NISTE (oarece) BUNURI? LOGICA elementara...
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

CORRIGENDA: [...] Lucina Blateș[...] citeste si scrie: [...]Luciana Balteș[...]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus