Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Decembrie pentru totdeauna

Urmașii politici ai celor care au dat lovitura de stat în 22 decembrie 1989 așteaptă ca noi, ceilalți, să uităm ce au făcut ei și predecesorii…
Problema lor este că noi, cei din România adevărată, nu uităm !! Suntem destui, suntem mai mulți decât ei și aceia prostiți de ei – și așteptăm CREȘTINEȘTE :
fie să se căiască toți cei vinovați și să se retragă unde le e locul, fie să ajungă toți la judecată prin PROCESUL COMUNISMULUI!
Pentru că nimic nu se poate construi pe ascunderea adevărului. Toată lumea, de orice orientare sau lipsită de orientare, știe acest lucru – și totuși, noi, ca popor european, continuăm într-o inconștiență vinovată să ne facem că trecem peste asta și vrem să ne fie mai bine, să crească solidaritatea între noi, etc. etc… Și trec zeci de ani și ne prefacem că nu ne dăm seama de grozăvia ascunderii adevărului… Da, este exact ce spun toate cărțile de înțelepciune – CLĂDIM CASTELE PE NISIP !! Și toate aceste construcții ne vor îngropa, prăbușindu-se la orice adiere a probei realității…De altfel, starea națiunii noastre, începând cu rezultatele economice, cu învățământul, și terminând cu  opțiunea de plecare definitivă din țară a generațiilor active, ne demonstrează îngrijorător acest lucru…
Ce este și mai de mirare e tăcerea vinovată a puzderiei de organisme comunitare, tocmai cele care își aroga paza „corectitudinii politice” în Uniunea Europeană, și sar ca arse când e vorba de genocid în al doilea război mondial… Ceea ce ne indică totuși vina politică și de ordin umanitar al acestor farisei este tăcerea asurzitoare când e vorba de genocidul rușilor contra popoarelor ocupate prin forță, cel al turcilor contra armenilor, etc. etc…
Crimele, genocidul comunist și cel post-comunist NU SE PRESCRIU – niciodată ! Spre deosebire de „ciocoii vechi și noi”, românii cei adevărați nu au fost păcăliți de noua propagandă a extremei stângi internaționale: „să nu mai dezbinăm națiunea cu procesul comunismului și al ucigașilor”.
Noi, cetățenii adevăratei Românii ( nu a celei plutind în deriva capitalismului – neo - comunist) știm că numai Adevărul ne va face liberi – și vom putea trece la reclădirea României atunci când cu toții vom ști:  cum a fost posibilă dictatura / cum s-a prelungit ea după 1990 / cine sunt vinovații, hoții, trădătorii dintre noi !! Cum zice psalmistul:

„Atunci vei binevoi jertfa de dreptate –
-prinosul și arderile-de-tot…”

(traducere B. Anania)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 651

Comentarii

2 comentarii

Fz1eH5RciCm

Acum 10 ani

A plensiagly rational answer. Good to hear from you.
Raspunde

EZMmdrujuCUG

Acum 10 ani

The grounds for QuotesChimp superinflation fluctuate, depending on whose view is being expressed. Request the insurance industry and it will carry on about selfish lawyers bringing frivolous law suits that the underwriters have to spend millions to defend. It will rail against unethical body shops that charge unconscionable fees to mend about the exorbitant prices of medical attention and damaged automobiles.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus