Joi,
13.06.2024
Fulgere Cu Ploi Usoare
Acum
21°C

51 de strazi intra in lucrari anul acesta. Vezi lista completa

Pe lângă străzile rămase în lucru de anul trecut – precum Lomonosov, Transilvaniei sau Gârlei – anul acesta vor intra în reabilitări alte 51 de străzi din Sibiu, anunță reprezentanții administrației locale. În plus, traficul rutier va fi restricționat și pentru lucrările la nou pod peste Cibin și pentru cele de reparație capitală a viaductului din cartierul Vasile Aaron. De mai mici dimensiuni, dar tot cu impact asupra traficului auto, vor fi și lucrările de refacere a rosturilor de dilatație la Podul Gării.
Lista străzilor propuse pentru lista de investiții din acest an include Ana Ipătescu, Niţă Octavian, Mălinului, Arad, Kiev, Deva, Abrud, Bagdasar, Piaţa Tălmaciu, Tribunei, Revoluţiei, Arhivelor, D.D. Roşca, Gutuilor, Strugurilor, Frunzei, Cindrelului, Bobâlna, Piaţa Rahovei, Dna Elena Cuza, Toamnei, Castorului, Plugarilor, Colinei, Petru Maior, Lăptăriei, Ecaterina Teodoroiu, Bujorului, Mureşului, Crişului, Gheţăriei, Traian Demetrescu, Viile Sibiului, Odessa, Gen. Jean Maximilien Lamarque, Crinilor, Gen. Aldea Sandu, Tohan, Petru Poni, Vânătorilor, Zorilor, Ciocârliei, Albinelor, Prometeu, Ceaikovski, Olteţului, Munteniei, Principatele Unite, Strungului, Drumul Ocnei și Vasile Pârvan.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

19 comentarii

lupeneanul

Acum 10 ani

valea aurie nimic ?
Raspunde

gigi

Acum 10 ani

broscaria cand domnule primar
Raspunde

SIBIAN

Acum 10 ani

PE CAND STRAZILE AL.INFANTERISTILOR , GENISTILOR ,GORASLAU E.T.C.
Raspunde

Plătitor de taxe si impzite

Acum 10 ani

Reparați iluminatul si trotuarele pe aleea filozofilor.Vrem siguranță când ne deplasam pe acesta strada
Raspunde

Nedumerire

Acum 10 ani

Piata Rahovei sau Piata Prahovei?
Raspunde

Ioan

Acum 10 ani

Bravo cu Plugarilor , va multumim
Raspunde

anna maria

Acum 10 ani

si locul de joaca din turnisor promis de anul trecut cand va fi gata?
Raspunde

anna maria

Acum 10 ani

si locul de joaca din turnisor promis de anul trecut cand va fi gata?
Raspunde

anna maria

Acum 10 ani

si locul de joaca din turnisor promis de anul trecut cand va fi gata?
Raspunde

@1

Acum 10 ani

Calea poplacii a inghitit bugetul pt V Aurie pt urmatorii 10 ani!!!!!
Raspunde

nelutu disperatu

Acum 10 ani

domnule primar potecile din gradinile caselor si potecile din padure cind le modernizati si daca se poate platitile si impozitile si taxele pe propietati s-a vedeti ca tot mai sunt nemultumirti ,ba va explicat ca vile face pe toate ,ala cu broscaria asteapta si tu 1 -2 ani cum am asteptat eu si multi alti din cartieru LAZARET ,60 de ani pina s-a ne canalizeze si s-a ne modernizeze strazile ,am stat cu buda in curte si ne spalam, la lighean acum cartier modern si cu toate utilitatile civilizatiei si har domnului am avut si mari politiceni in zona ,dar voi sunteti aia cit ar face pentru voi tot nemultumiti sunteti ,nui mai bine de favoritu vostru [cindrea ] ca nu va face nimic ,ba era s-a uit a facut a pus 4-5 mese in fata sali de sport ,TRANSILVANIA ; simbata in loc de competiti sportive mergem s-a cumparam legume si brinza ca nu sunt destule piete in sibiu care stau goale ,circ si piine ca asta place la romanii
Raspunde

unu\'

Acum 10 ani

Imi exprim regretul ca si in 2014 voi transporta,alaturi de vecini, noroi pe roti.Oricum,pe lista de mai sus se regasesc strazi din anii precedenti,ceea ce inseamna ca lucrarile au fost facute exemplar.
Raspunde

Vic

Acum 10 ani

Principatele unite si strungului apar a 3 a oara. Si nu s a facut nicio modernizare a asfaltului. Si alte strazi din lazaret sunt de noroi si acum. Cam 75%
Raspunde

Gusterita !!!

Acum 10 ani

Gusterita ce sa mai zic,ca va laudati in fiecare an,ati facut o singura stada.....Smardan,in restul cartierelor s a facut mult mai mult,cred ca si pe la tara e mai frumos.Nu se schimba utilitati,nu se fac strazi,nu se matura strada....etc !
Raspunde

@ Gusterita !!!

Acum 10 ani

din pacate nu-ti cunosti cartierul, sau vrei doar sa te vada lumea ca ai postat si tu ceva. ti se par cunoscute: Niţă Octavian, Mălinului, Mureşului, Ceaikovski, Olteţului, Vasile Pârvan.
Raspunde

Ilie

Acum 10 ani

E bine ca se repara strazile si nu pot discuta prioritizarea lor. Poate ar trebui totusi sa se repara sau sa se largeasca macar, aleile pe unde a fost deviata circulatia autovehiculelor, spre exemplu cea de la capatul str.Hipodromului, printre blocuri, cu iesire in Calea Dumbravii si V.Milea, pe unde circula zilnic sute de masini si unde exista (partial) trotuare sau au fost distruse, iar circulatia pietonala este o problema permanenta, nefiind loc pentru a se petrece doua masini...
Raspunde

mari

Acum 10 ani

De str. Fabricii , nu mai zice nimeni nimic :( si platim impozit de zona centrala , dar alunecam in mocirla si vara inghitim praf ca in Texas ! halal plan mai aveti domnilor edili !!!!
Raspunde

Draga mari,

Acum 10 ani

precizeaza te rog si unde se afla strada asta, a Fabricii. E in Sibiu? Ca poate vine cineva si la voi.
Raspunde

fOrZScl3E4C

Acum 10 ani

QuotesChimp website is the secret to understanding these practices. It includes tips about how to save yourself hundreds and sometimes even tens of thousands of bucks annually on life assurance policy, home-owner's, wellness, and auto and how you can get protection also in case you happen to be refused insurance coverage in the recent past. Additionally, it will supply a review of each sort of policy contract and provide you with recommendations on picking those that are unneeded and what protection is essential.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus