Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
24°C

Ceremonie religioasa in Parcul Subarini, in cinstea lui Mihai Eminescu

Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, împreună cu Asociaţiunea Transilvană pentru Literatura Română şi Cultura Poporului Român – ASTRA Sibiu, organizează, în 15 ianuarie 2014, o serie de manifestări cultural-religioase, dedicate sărbătoririi Zilei Culturii Naţionale, aniversării a 164 de ani de la naşterea marelui poet Mihai Eminescu şi comemorării a 125 de ani de la trecerea sa în eternitate.

Un ceremonial special se va desfăşura în Parcul Subarini, în faţa bustului poetului Mihai Eminescu, începând cu ora 12,00. După intonarea Imnului Naţional şi oficierea slujbei religioase de cinstire a memoriei poetului naţional Mihai Eminescu, va avea loc depunerea de coroane şi jerbe de flori din partea autorităţilor locale şi instituţiilor statului. Ceremonialul se va încheia cu un recital de poezie şi muzică, susţinut de elevi şi studenţi, Corul AFT şi Muzica militară a Garnizoanei Sibiu.

Luni, 13 ianuarie, la biblioteca universitară a AFT a fost deschisă expoziţia de carte dedicată Zilei Culturii Naţionale, care poate fi vizionată până în 17 ianuarie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

socialistul

Acum 7 ani

Fara popi nu se poate face?
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Păi dacă-i religioasă ceremonia,ce vrei?să cânte și să sființească ceremonia(doar)klaus,cindrea,sitterli și alți bufuni locali?
Raspunde

@2

Acum 7 ani

”bufoni”am vrut să scriu ofcourse.
Raspunde

brrrr

Acum 7 ani

circ gratuit pt pensionarii plictisiti´made in tziganiadia cu popii in frunte ....halal secol xxI..tara de oligofreni
Raspunde

sandu

Acum 7 ani

bai bufon esti tu ,trebuie sa-l ataci pe johannis papagalule retardat ,pina la urma cine este eminescu .la el in moldova ,nu am vazut nume de srazi cu simboluri ale ardealului in ,oltenia s-au moldova ,vreau s-a vad o strada in iasi s-au craiova cu numele lui ,OCTAVIAN GOGA ,EMIL CIORAN ,GHE LAZAR ,CIND E VORBA DE REGATENI VOSTRI S-AU MOLDOVENI S-A FIM PATRIOTI
Raspunde

@4

Acum 7 ani

Iar debitezi tâmpenii ordinare sasule?taci din gură acolo în Bavaria și fii mulțumit că acceptă statul german pe teritoriul său așa un intrus oligofren,rasist și nesimțit...MUND ZU!
Raspunde

@5

Acum 7 ani

Sandule ești tot mai redus mintal,agramat pe zi ce trece...dacă erai cioban sau văcar era mai câștigat Sibiul,așa stâlcești mai departe limba română și ne faci de râs pe noi ,sibienii autentici.
Raspunde

@6

Acum 7 ani

Saracul, e doar un auslander ca altfel nu si-ar fi pierdut vremea aici.
Raspunde

ha, ha, ha

Acum 7 ani

Tanjeste dupa Romania sasalaul cu \"brrrrr\" si \"hopa\", aici era cineva, acolo este un nimeni!!!! Un apatrid bagat in aceeasi oala cu turcii!
Raspunde

joseph

Acum 7 ani

6,8,9, Stau și mă întreb dacă pot exista pe același blog trei indivizi la fel de proști și de răi și înclin să cred că de fapt sunteți numai unul.
Raspunde

la voi

Acum 7 ani

La Sibiu as vrea sa-l sarbatorim pe Octavian Goga si pe ai nostri.
Raspunde

@ joseph

Acum 7 ani

Deci tu esti si oligofren, conform sasului din Germania pe care-l aperi, fiindca locuiesti in tara asta. Un pupincurist oligofren, fain!
Raspunde

@10

Acum 7 ani

Fraiere,de ce faci tu deducții gratuite?mai cizelează-l pe agramatu de serviciu,colegul tău în ale pupincurismului și-n rest dă-i înainte cu presupunerile tale idioate și false despre ip-uri,identități și alte scorneli de-ale tale total în contradicție cu realitatea...și încă un sfat,dacă tot vrei să-i iei apărarea lui”brrrr”alias”hopa”alias un sas idiot spune-i măcar să nu mai jignească nația română și să ne facă pe toți țigani,ok?
Raspunde

LoL

Acum 7 ani

Frumos! M. Eminescu e poetul tuturor romanilor. Cine nu se considera roman nu are cum sa inteleaga cat de mult a reprezentat si inca mai reprezinta acest poet pentru Romania. Din 1866 până în 1869, a pribegit pe traseul Cernăuți – Blaj – Sibiu – Giurgiu – București. De fapt, sunt ani de cunoaștere prin contact direct a poporului, a limbii, a obiceiurilor și a realităților românești, un pelerinaj transilvănean al cărui autor moral a fost Aron Pumnul. „Cât de clar este, respectând documentele epocii cernăuțene, respectând adevărul istoric atât cât există în ele, cât de cert este că drumul lui Eminescu în Transilvania, departe de a fi o «împrejurare boemă», «un imbold romantic al adolescenței», a fost - în fond - încheierea sublimă a unei lecții pentru toată viața: ideea unității naționale și a culturii române aplicată programatic și sistematic, cu strategie și tactică, după toate normele și canoanele unei campanii ideologice.” (Sânziana Pop în Formula AS nr. 367)
Raspunde

brrrrr@13

Acum 7 ani

retardule este atestat k natzia romana=tigani=pramatiile europei...te supara adevarul?e normal...papa in continuare rahatul lui escu si dai bataie cu patriotismul invatzat la stefan gehorghiu scoala pt prosti...eminescu nu era moldovean...eminovici era basarabean rus ..hai valea prostanacilor
Raspunde

XpXviuUkudnK

Acum 7 ani

Sanctiones or individuals. As QuotesChimp may discuss in more depth, several coverages supply fundamental although maybe not all inclusive protection within the message of the plan. It could often be got for extra cash, if added safety is required. The further components of protection are called sanctiones in house/injury insurance and individuals in lifestyle and medical insurance. They'll be recored in the resolutiones site, whenever they've been bought.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus