Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Turcan deschide razboiul cu Elena Udrea: Poate ca ar trebui sa mearga la un partid

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat marţi că Elena Udrea ar putea să se ducă la un alt partid dacă nu o mulţumeşte candidatul PDL pentru prezidenţiale şi aceasta ar trebui să decidă dacă susţine decizia "bazei PDL" pentru prezidenţiale. "PDL are un candidat la Preşedinţia României în persoana lui Cătălin Predoiu. Un candidat serios, profesionist şi credibil, cu potenţial cel puţin ca al altor aspiranţi la funcţia de preşedinte. Dacă Elena Udrea nu susţine voinţa şi decizia a 80% din membrii PDL, poate că ar trebui să meargă la un partid al cărui candidat îl susţine. În PDL, oficial, deschis şi responsabil nu se vorbeşte de alt candidat", a declarat Raluca Turcan, citată de Mediafax.
Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, miercuri, că după alegerile europarlamentare se vor stabili candidaturile pentru Preşedinţie, ea spunând că "se vorbeşte" despre candidatura lui Emil Boc şi exprimându-şi speranţa în concretizarea acesteia.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

17 comentarii

alzara

Acum 10 ani

Gramaticaaaaaaa, Raluca, nu e optionalã precum cea pentru candidat. Cautã -ti greseala !
Raspunde

Obiectiv

Acum 10 ani

Vai, de mine, doamna ministru al Educatiei ( din umbra ) s-a trezit dupa chefurile Sarbatorilor ! Ce faci, urmezi ad literam indicatiile tiitorului Stolo si ale vamesului dat disparut, Bleaga ? Si care e planul A ? S-o maziliti si pe Elena Udrea, asa cum ati procedat cu restul lumii ? Voi va dispensati de valori, iar altii abia ii astepta ! Chiar nu te-ai prins, muiere, ca Boc este o fumigena ? Chiar nu te-ai prins ca fosta ministru daca vrea sa plece din PDL, o va face singura, fara sa o impingeti voi de la spate ? Chiar nu te-ai prins, toanto, ca Predoiu e un nimic ? Chiar nu te-ai prins ca Elena Udrea va candida la prezidentiale si va castiga ? Astept planul B ...
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Hm, elena udrea, valoare??? <br> Valoare de mahala, vai de noi!
Raspunde

brrrrrrrrrr

Acum 10 ani

pe cand urmatoarul tratament cu botox transexualo?
Raspunde

@Ba joseph

Acum 10 ani

Esti pe felie cu Johannis, nazistul nemernic ? Daca da, atunci te astept in gara Sibiu, maine la ora 8,45 : am format o garnitura de 231 de bou-vagon cu destinatia Auschwitz : s-a redeschis fabrica de sapun...te astept cu incredere !
Raspunde

fane spoitoru

Acum 10 ani

asta ne mai trebuie dupa dezasstru lasat de basescu .elena udrea ,ba asta la cratita la facut sarmale si cirnati de plescoi ,nu mai faceti experiente cu toate fufele ,ne trebuie strategi economice sanatoase , nu gala ,bute si ale cheltuieli iresponsabile facute de guvernu [GENOCID .BOC ] votati cu capu nu cu matu ,astia de ne conduc de 25 de ani nu sunt buni nici de ospatari ,dar de ministri
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

5, Băi, să știi că vin mâine, după ce te recunosc, în afară de coarne, ai belciug în nas și scoți fum pe nări, Zambiluță?
Raspunde

@ joseph de la Terente

Acum 10 ani

Nu,ba, om de neanderthal, nu ! Descrierea ta nu corespunde arhetipului meu : ma vei recunoaste imediat : 1,85 inaltime, 46 la pantofi, 30 cm la madular ! P.S. Daca ai chef de vreo \" agerime \" sa ai si crema la tine,altfel va fi dureros !
Raspunde

WTF!

Acum 10 ani

Ha ha ha ha....ce-am mai râs de dimineață cu poftă,ți-ai furat-o cu vîrf și-ndesat măi joseph...văd că ai invitații să mergi în delegație pe la Auschwitz,sper să ai ALL-INCLUSIVE acolo,i-al cu tine și pe agramat,mai vede și el altă lume,că s-o fi săturat de boscheți și de beciurile primăriei....drum bun fraților !!!!!
Raspunde

vasiladi

Acum 10 ani

doua pupeze acelasi partid si sef
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

\"i-al cu tine și pe agramat\" pfuuah, cine vorbește, hahahaaah! <br> Cel puțin \"agramatul\" are charismă, tu ești doar fraier.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

8, am înțeles, o să mă uit după un gay, nu prea înalt și cu fruntea îngustă, că creier e clar că n-ai, sângele trebuind să-ți irige mădularul ăla lung și bleg.
Raspunde

Ralu operata si tot urata

Acum 10 ani

Daca transsexula asta isi permite sa dea sugestii Elenei Udrea, atunci aia din PDL din jurul disparutului Blaga au luat-o razna. Aceasta incompetneta plasata de amorezul Stolo in partid (ca si pe Vass) si care, niciodata n-a facut nimic de cand isi plimba operatiile hidoase prin politica, este ultima de pe lume care ar trebui sa-si permita sa pomeneasca numele fostului ministru Udrea. Daca ea impreuna cu gasca lui Blaga vor sa piarda cu Predoiu, mai precis sa fie umiliti, e treaba lor, nu a Udrei care este pragmatica si doreste salvarea a partidului din blatul pe care l-a facut vamesul cu PSD! Nu vedeti ca Blaga si PDL au disparut anul asta?! Nimeni nu misca nu fructifica dezastrul produs de Ponta si baronii lui, in afara de Udrea care face cu adevarat opozitie. De asta spun si aici ca este vectorul principal al dreptei si cel mai redutabil, trebuie sa candideze ea, nu BOc, Predoiu, MRU, ci ELENA UDREA!
Raspunde

Tot eu

Acum 10 ani

Este ilegal sa se faca publice IP-urile!!! Atentie dragi detinatori de site, exista o lege europeana reglementata in acest sens!!!
Raspunde

patricianul

Acum 10 ani

femeile n-are valoare
Raspunde

@ patricianule

Acum 10 ani

Da\' muma-ta care a fatat un vierme ca tine are valoare ? Dar soru-ta, dar vara-ta, dar bunicile tale, ce reprezinta, niste scursuri ale omenirii ? Nemernicule, sterge-ti ratul ala de porc si mars in cocina !!!
Raspunde

xxx

Acum 10 ani

Daca ai 30 la madular baga-l in mata ciumpalacule.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus