Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Adopta-l pe Rafaelo!

Antonello şi Donatello, pisicuţele-mascote de la Muzeul Brikenthal, au descoperit miercuri, într-o tuia din grădina Palatului Brukenthal un motănel care le-ar putea fi frate. Este la fel de roşcat, are aproape un an şi angajaţii muzeului i-au spus Rafaelo.

„Din păcate muzeul nu poate oferi condiţii ideale pentru încă un motănel, dar a fost găzduit peste noapte într-un birou alăturat şi vă putem spune că Rafaelo este cel mai cuminte şi mai afectuos pisic din lume, chiar mai cuminte decât mascotele Palatului care au prins fiţe de vedete. Este bine manierat, ştie să folosească litiera iar, după cât este de sociabil, cu siguranţă a crescut în casă. Dacă Rafaelo a fost pierdut, poate pe această cale îşi regăseşte stăpânul sau îşi va găsi un nou stăpân pentru că, vă asigurăm, merită să fie fericit deoarece va aduce multă iubire în casa care îl va primi”, spun reperezentanţii muzeului.

Începând din 16 ianuarie, după orele 18:00, Rafaelo va fi cazat temporar într-un adăpost, iar cei care doresc să îl înfieze sunt rugaţi să sune la Animal Life, tel. 0741 188 934.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus