Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Grupare de hoti, cu cheile la purtator

O grupare infracțională din Hunedoara a dat două spargeri în Sibiu, la același local. Hoții au pus ochii pe localul Brenda, de pe șoseaua Alba Iulia. Mai precis, pe aparetele electronice de jocuri de noroc din incinta acestuia.

Cinci hunedoreni sunt suspectați de polițiști că au spart aparatele din localul Brenda, o dată în luna noiembrie și a doua oară, în luna decembrie. Hoții au venit de acasă cu cheile pregătite și cu metoda învățată: unii i-au distras atenția vânzătoarei, iar alții au deschis cutiile cu bani ale aparatelor, cu cheile potrivite. Anchetatorii spun că aceștia aveau seturi de chei pe care le-au încercat și au forțat încuietorile, până când acestea s-au deschis.

Hunedorenii, cu vârste cuprinse între 24 și 47 de ani, au fost repede identificați, iar ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale Sibiu şi Hunedoara, au desfăşurat în municipiul Vulcan şi localitatea Uricani din judeţul Hunedoara mai multe percheziţii domiciliare, simultane, la domiciliile acestora.

„Cele cinci persoane suspecte au fost conduse la sediul I.P.J. Sibiu pentru audieri, fiind luată măsura reţinerii acestora pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă de reţinere. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut în sarcina celor cinci suspecţi 2 fapte de furt calificat şi distrugere”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

Sumele de bani sustrase, au stabilit polițiștii, sunt de 1.875 şi respectiv, 2.335 de lei.

În cursul acestei zile, suspecţii urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus