Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
9°C

Cum a ajuns Muzeul National Brukenthal sa se compare cu Luvru

Directorul Muzeului Național Brukenthal din Sibiu, Sabin Adrian Luca, a anunțat ieri că a primit rezultatele unei analize independente care arată că în anul 2012 muzeul pe care îl cunduce a avut al doilea site de prezentare din lume, după Muzeul Luvru din Franța, ca număr de vizitatori.

”În 2012 am avut al doilea site de muzeu din lume, după Luvru. Studiul a fost făcut de o asociație independentă de monitorizare care a ales câteva sute sau zeci de muzee din lume și a făcut o analiză. Noi nici nu știam, am aflat abia după un an”, a declarat Sabin Adrian Luca.

În 2012 site-ul muzeului sibian a fost vizitat de peste 360.000 de vizitatori virtuali, în vreme ce în 2013 numărul acestora a crescut la peste 400.000. În ciuda acestor rezultate, conducerea MN Brukenthal a luat decizia de a aduce modificări site-ului, astfel încât acesta să fie și mai operațional și să ofere o experiență și mai plăcută.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 338

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

george

Acum 9 ani

Pe principiul : daca merge asa bine...sa-l schimbam putin , ce mama lui ? :)
Raspunde

2

Acum 9 ani

bocitoru\' asta imbatranit in rele, nepotist cu fii-su bagat in toate, academician dr. ing. agramat, director in timpul programului de arheologie si arheolog in timpul programului de director e de neinlocuit!!! batranu\' vrea sa ramana, sa nu plece. se crede iorga. cel mai tare e cand raporteaza numai impliniri si fapte marete. paleo si neo-ceausistu\' nu vrea sa se duca
Raspunde

transilvv

Acum 9 ani

Sau pe principiul bullshit sau... bullshit: \"British Museum was once again the leading visitor attraction in the UK (with 5.575 million visitors) and a virtual audience of 27.3 million\" ***www.britishmuseum.org/ Sa nu zica ca dupa 27.3 milioane de vizite on-line locul doi e 360.000 ...
Raspunde

@transilvv

Acum 9 ani

Sti care e diferenta-British Muzeum functioneaza intr-o tara normala spre deosebire de Brukenthal care functioneaza intr-o tara in care toate-s pe dos,inconjurat de sabotori,detractori,denigratori,improscatori cu noroi,invidiosi,frustrati,necunoscatori si nerecunoscatori a scarii valorilor s.a.
Raspunde

callas

Acum 9 ani

ca si cand ar zice: \" mi se pare ca azi e miercuri\"... tot atata informatie detine stirea D-nului. Care asociatie, pe ce criteriu, cine au fost concurentii? Foaie verde loboda...gura lumii e sloboda.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Corect,subscriu la acestea.
Raspunde

delia

Acum 9 ani

Nu inteleg de ce l-au schimbat, inainte arata mai bine, acum e intunecat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus