Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Nova Polaris - cea mai noua asociatie de film din Sibiu

La început de an, numărul asociaţiilor sibiene a fost sporit de înfiinţarea Asociaţiei Nova Polaris, care îşi propune să crească “producţia profesionistă de film şi în Sibiu, cu subiecte inspirate din oraş şi proximitate, să ecranizeze literatură scurtă, creaţie a scriitorilor sibieni, dar şi filme documentare şi monografice”.

“Dorim ca în demersul nostru, să angrenăm cu succes, atât talente consacrate, cât şi debutante, alături de participarea oamenilor de afaceri, alte ONG-uri, autorităţi publice, simpatizanţi, personalităţi conştiente de valoarea şi durabilitatea actului artistic şi în speţă, a filmului, care peste zeci de ani va rămâne în continuare o mărturie emoţionantă a spectacolului vieţii“, a spus Octavian Repede, preşedintele asociaţiei.

Asociaţia, fondată de sibieni Octavian Repede, Tudor Porumb, Călin Sămărghiţan şi Marinela Porumb, se doreşte a fi o nouă direcţie în exprimarea artistică, care să reunească creatorii şi exploratorii de frumos, ai artelor vizuale, de literatură şi muzică, în oraşul de pe malul Cibinului.

Mai multe detalii despre asociaţie se pot găsi pe site-ul oficial http://www.novapolaris.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Marius

Acum 10 ani

O initiativa de apreciat. Va urez mult succes!
Raspunde

Jean

Acum 10 ani

Felicitari pentru video-poezia Avem timp - adaptare dupa Octavian Paler, Am vazut-o si re-vazut-o pe youtube, Mult succes in continuare
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus