Joi,
06.05.2021
Parțial Noros
Acum
12°C

Ani de liceu, cand la pizza dai de greu.

Pe vremuri, prânzul de licean consta într-un corn sau două și o glajă de iaurt. Dacă aveai baftă, pe lângă liceu exista și vreo gogoșerie. Acum, Fornetti-ul e ultima opțiune. Liceanul din ziua de azi nu se mai „umilește” la covrigi, își ia prânzul în oraș, dragă.

Vreo trei luni cred că a fost jale în liceele din centru, cât Music Pub s-a închis pentru renovare. Oare ce s-or fi făcut ei, sărăcuții, fără pub-ul lor preferat? Cum au reușit să depășească acele zile odioase în care ușa de intrare în pivnița din Piața Mică rămânea închisă? Tare greu trebuie să le fi fost. Probabil că așteptarea le-a meritat. După renovare, Music Pub arată de rămâi mască. În barul nițel insalubru, ca mai toate chimnițele din Sibiu, cineva a învârtit o baghetă magică și a scos o bijuterie. Pentru că am mâncat pe gratis am fost obligat să scriu asta: ca aspect, Music Pub a intrat direct în top 3 cluburi din Sibiu, alături de Cotton și Vintage Pub. Pe gustul meu, barul e o idee cam încărcat. Aș zice că are puțin prea multe decorațiuni metalice pe lângă pereții din cărămidă și decorațiunile de lemn, excelent executate. Dar, până la urmă, asta e o chestiune de gust. Și cum nu suntem la revista Amenajări Interioare, să intrăm direct în ceea ce ne interesează: ce și cum se mânâncă la Music Pub. La prima întrebare răspunsul e simplu, pizza! Se zvonește că meniul s-ar diversifica puțin în curând, deocamdată atât aveți la îndemână. Și, iar cu mâna pe inima (pentru că am mâncat pe gratis și am fost obligat să scriu asta) pizza de la Music Pub e printre cele mai bune din oraș. Blatul este numărul 1 din ce am încercat eu, cumva e pufos și crocant în același timp. Topingurile nu sunt ceva ieșit din comun, dar sunt în cantități considerabile. Că am mai văzut și pizze cu 50% din suprafață doar aluat cu suc de roșii. Am comandat două pizza, una vegetariană și una Quattro Carni cu extra porumb pentru că oscilasem între asta și cea Rustică. Amândouă, foarte, foarte bune. Cea vegetariană avea și năut, un ingredient mai rar prin pizzeriile din oraș dar foarte apreciat de vegetarieni (după cum mi-au zis). Iar Quattro Carni nu m-a dezamăgit absolut deloc, mai ales că am stropit-o cu excelentul lor sos de usturoi. Pe lângă ele, două „oferte”, cafea cu suc (după cum inițiații știu). Deci, până acum, numa de bine și de foarte bine. Dar niciunde nu e perfect. Sucul de lângă ofertă era trezit venind din sticle de 2 litri și nu din doze ca pe vremuri. Un Pepsi cu gust de American Cola. De la comandă până au venit ofertele a durat pe ceas 11 minute. Drept, barul era megaplin și pe chelnerul nostru se vedea că e începător, de asta nici n-am comentat. Cum n-am comentat nici că a durat 40 de minute până a venit pizza, pentru că am fost avertizați că bucătăria tocmai ce fusese deschisă și va dura puțin. Pentru că am mâncat pe gratis ca să scriem un articol de bine, nota de plată a fost 50 de lei în cap. Probabil am ajuns la ora magică, fiecare pizza a costat doar 15 lei față de prețul din meniu. Sfatul medicului: neapărat încercați pizza de la Music Pub. Dar nu mai des de trei ori pe săptămână dacă nu vreți să luați proporții.

Socrate, Isoscel și Ionică cel tălâmb.

Comentarii

9 comentarii

flamanzila

Acum 7 ani

Uite un exercitiu de sinceritate, ai recunoscut ca ai mancat gratis, ca milogul, sa pui o vorba buna la gazeta.
Raspunde

Georg

Acum 7 ani

1. flamanzila (IP 5.15.126.237) Uite un exercitiu de sinceritate, ai recunoscut ca ai mancat gratis, ca milogul, sa pui o vorba buna la gazeta. (23:14:06)_____________N-ati citit ATENT, ironia nu-i pentru cei ce citesc pe diagonala: [...]Pentru că am mâncat pe gratis ca să scriem un articol de bine, nota de plată a fost 50 de lei în cap. Probabil am ajuns la ora magică, fiecare pizza a costat doar 15 lei față de prețul din meniu. [...]
Raspunde

@Geörg

Acum 7 ani

hai beşi pe preş.
Raspunde

me

Acum 7 ani

- intr-adevar, renovat beciul arata foarte bine. - dar sa zici ca pizza e buna si cu multe chestii pe ea, exagerezi. Cred ca e printre cele mai subtiri pizze din oras din punctul de vedere al incarcarii cu ingrediente - iar la capitolul servire rapida, ai avut noroc ca au niste chelnerite care iti aduc un meniu si dupa 20 de minute de la sosire
Raspunde

@4

Acum 7 ani

Incarcarea cu multe ingrediente nu face o pizza mai buna, dimpotriva. Cauta un pic, sa vezi ce spun italienii despre retetele de pizza.
Raspunde

@ 5.

Acum 7 ani

Italienii nu prea mananca pizza. O fac doar, pentru turisti.
Raspunde

eu

Acum 7 ani

bostanii nu au auzit de >advertorial<
Raspunde

@georg

Acum 7 ani

Poate nu ai observat ca acest articol scremut de falamzii turnului apare la rubrica PUBLICITATE. Apoi daca ei au platit 50 de lei si dau jegul asta drept publicitate, de restul e socotita mita?
Raspunde

Corina

Acum 7 ani

Relax, take a deep breath, e doar un articol. Eu sunt de acord, e tare frumos noul Music Pub, iar pizza e cea mai buna din Sibiu. Mi-ar placea sa mai diversifice putin evenimentele, sa mai vedem si alte trupe inafara de cele/cea? locala.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus