Pe vremuri, prânzul de licean consta într-un corn sau două și o glajă de iaurt. Dacă aveai baftă, pe lângă liceu exista și vreo gogoșerie. Acum, Fornetti-ul e ultima opțiune. Liceanul din ziua de azi nu se mai „umilește” la covrigi, își ia prânzul în oraș, dragă.
Vreo trei luni cred că a fost jale în liceele din centru, cât Music Pub s-a închis pentru renovare. Oare ce s-or fi făcut ei, sărăcuții, fără pub-ul lor preferat? Cum au reușit să depășească acele zile odioase în care ușa de intrare în pivnița din Piața Mică rămânea închisă? Tare greu trebuie să le fi fost. Probabil că așteptarea le-a meritat. După renovare, Music Pub arată de rămâi mască. În barul nițel insalubru, ca mai toate chimnițele din Sibiu, cineva a învârtit o baghetă magică și a scos o bijuterie. Pentru că am mâncat pe gratis am fost obligat să scriu asta: ca aspect, Music Pub a intrat direct în top 3 cluburi din Sibiu, alături de Cotton și Vintage Pub. Pe gustul meu, barul e o idee cam încărcat. Aș zice că are puțin prea multe decorațiuni metalice pe lângă pereții din cărămidă și decorațiunile de lemn, excelent executate. Dar, până la urmă, asta e o chestiune de gust. Și cum nu suntem la revista Amenajări Interioare, să intrăm direct în ceea ce ne interesează: ce și cum se mânâncă la Music Pub. La prima întrebare răspunsul e simplu, pizza! Se zvonește că meniul s-ar diversifica puțin în curând, deocamdată atât aveți la îndemână. Și, iar cu mâna pe inima (pentru că am mâncat pe gratis și am fost obligat să scriu asta) pizza de la Music Pub e printre cele mai bune din oraș. Blatul este numărul 1 din ce am încercat eu, cumva e pufos și crocant în același timp. Topingurile nu sunt ceva ieșit din comun, dar sunt în cantități considerabile. Că am mai văzut și pizze cu 50% din suprafață doar aluat cu suc de roșii. Am comandat două pizza, una vegetariană și una Quattro Carni cu extra porumb pentru că oscilasem între asta și cea Rustică. Amândouă, foarte, foarte bune. Cea vegetariană avea și năut, un ingredient mai rar prin pizzeriile din oraș dar foarte apreciat de vegetarieni (după cum mi-au zis). Iar Quattro Carni nu m-a dezamăgit absolut deloc, mai ales că am stropit-o cu excelentul lor sos de usturoi. Pe lângă ele, două „oferte”, cafea cu suc (după cum inițiații știu). Deci, până acum, numa de bine și de foarte bine. Dar niciunde nu e perfect. Sucul de lângă ofertă era trezit venind din sticle de 2 litri și nu din doze ca pe vremuri. Un Pepsi cu gust de American Cola. De la comandă până au venit ofertele a durat pe ceas 11 minute. Drept, barul era megaplin și pe chelnerul nostru se vedea că e începător, de asta nici n-am comentat. Cum n-am comentat nici că a durat 40 de minute până a venit pizza, pentru că am fost avertizați că bucătăria tocmai ce fusese deschisă și va dura puțin. Pentru că am mâncat pe gratis ca să scriem un articol de bine, nota de plată a fost 50 de lei în cap. Probabil am ajuns la ora magică, fiecare pizza a costat doar 15 lei față de prețul din meniu. Sfatul medicului: neapărat încercați pizza de la Music Pub. Dar nu mai des de trei ori pe săptămână dacă nu vreți să luați proporții.
Socrate, Isoscel și Ionică cel tălâmb.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Tag-uri: Piața Mică , Amenajări Interioare , Vintage Pub , American Cola , Iar Quattro Carni , Music Pub , Un Pepsi
Vizualizari: 2418
Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Craciunescu Felicia
Acum 2 ore
PNL și KWI fac cu boltă pe Constituția României !!
Acum 3 ore
Gabytza Gabor
Acum 3 ore
Noi noi
Acum 3 ore
Mihnea