Miercuri,
08.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

16 apartamente renovate la Orlat

Mai bine de 700 de mii de lei au fost investiți în reabilitarea a 16 apartamente situate într-un bloc de locuințe din Orlat, aflat în administrarea Centrului de plasament din această localitate. Inaugurarea acestor noi apartamente a fost făcută de către reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, instituția care a finanțat lucrările. Alături de apartamente a fost reamenajat și un cabinet medical.
„Mă bucur că am reuşit să readucem zâmbete pe faţa copiilor şi să creăm condiţii civilizate şi normale, pe care nu le au în familie. Felicit întreg colectivul centrului şi cadrele didactice, conştient fiind că e dificil să lucrezi cu copiii din familii dezorganizate”, a declarat Iordan Nicola, secretarul Consiliului Județean Sibiu.
Centrul de plasament de la Orlat are o capacitate de 100 de locuri, iar în prezent găzduieşte 102 copii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, potrivit reprezentanților CJ Sibiu. Dintre aceştia, 21 sunt la grădiniţă, iar 78 - la Şcoala „Ion Pop Reteganul” din Orlat.

Dotarea cu mobilier a fost posibilă în urma unei donaţii a Clubului Rotary, care, în toamna anului trecut, a dotat şi blocul alimentar cu aparatură”, comunicat CJ Sibiu


Foto: CJ Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus