Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Avocatul Poporului acorda maine audiente gratuite

Prefectura Sibiu anunță că Biroul Teritorial Alba Iulia al Instituţiei Avocatul Poporului acordă mâine audienţe la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu.

Audiențele vor avea loc la sediul Prefecturii din strada Andrei Şaguna nr. 10, joi, 30 ianuarie 2014, începând cu ora 10:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Lol

Acum 8 ani

Si in restul timpului da audiente pe bani??
Raspunde

doi

Acum 8 ani

In restul timpului da audiente primarul orasului.Tot gratis.
Raspunde

trei

Acum 8 ani

ba ce am ajuns s-a vina astia de la tara s-a dea audiente ,ba avem judecatori si procurori cit are alba locuitori nu va crapa obrazu de rusine ,un judet dezvoltat ca sibiul s-a vina nimeni in dtum s-a dea audiente ,si mai lasal pe primaru sa-si faca treaba ,nu are timp ca tine s-a tot scri pe net prosti frustratule
Raspunde

dreptate

Acum 8 ani

de ce nu sint luati la intrebari cei care au dat deconcentratele,nu se poate asa ceva, Sibiul cu oameni pregatiti,cu constructii,oras european, sa fim condusi de la alba,brasov-jos cu magariile astea.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus