Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Show de magie cu Vlad Grigorescu in Bicicleta French Pub

Vlad Grigorescu ajunge weekend-ul acesta la Sibiu unde va susţine unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de magie.

„Sâmbătă, 8 februarie, de la ora 20:00, în Bicicletă French Pub va avea loc „PAR ANORMAL”, un spectacol de mentalism şi magie cum nu s-a mai făcut până acum. Spectatorii sunt implicaţi direct în evoluţia spectacolului susţinut de Vlad Grigorescu, "unul dintre cei mai buni entertaineri pe care îi avem în România", dupa cum a spus şi Andi Moisescu. Cu toţii am auzit poveşti despre întâmplări paranormale, am auzit de oameni cu abilităţi paranormale, se fac emisiuni şi filme despre asta, dar până azi nimeni nu a reuşit să demonstreze o astfel de abilitate sau fenomen, în condiţii ştiinţifice de test. De ce? Pentru că nimic nu este paranormal, totul are o explicaţie. Este un spectacol de talie internaţională şi totul este pigmentat cu umorul acid al lui Vlad Grigorescu”, spun organizatorii.

Preţul unui bilet este de 20 lei, iar rezervări pot fi făcute la telefon: 0735 842 087 sau direct la Bicicletă French Pub pe strada Gimnasticii, nr. 39A, Sibiu (fostul Caro).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus