Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Eveniment neasteptat: toti soferii au vrut sa plece dintr-o parcare, in acelasi timp

Un incident cu totul ieșit din comun a avut loc luni seara, în parcarea Sălii Transilvania. Nu una, nu două, nu douăzeci și două, ci toate mașinile aflate în parcare au încercat să părăsească incinta, aproape simultan. În mod dubios, toate mașinile erau conduse de șoferi care asistaseră, anterior, la meciul de baschet dintre CSU Sibiu și Energia Rovinari.

Un lucru care, pe autorități, le-a luat pe nepregătite, așa cum se întâmplă (firesc) și cu depunerile masive de zăpadă: toți șoferii au plecat de la meci exact în același timp, adică atunci când partida s-a încheiat. Pe o cale de consecință la fel de greu de anticipat, toți șoferii au încercat să părăsească parcarea relativ simultan. Nu înainte să-și plătească taxa legal constituită, la automatul aflat în parcarea Sălii Transilvania.

Automatul, așa cum mașinăriile nu prea obișnuiesc să facă, a rămas inflexibil și nu a ținut cont de volumul mare de muncă - a insistat să scaneze biletele de parcare și să încaseze banii în intervalul său obișnuit, nici mai repede, nici mai încet. Drept urmare, în parcarea Sălii Transilvania, administrată de Consiliul Județean, s-a creat o coadă aproape nostalgică, de câteva zeci de persoane din ce în ce mai iritate. De altfel, nici condițiile oferite nu erau dintre cele mai bune. Parcarea era neîncălzită, nu erau montate apărătoare împotriva vântului iar oamenii au fost nevoiți să facă lumină cu propriile telefoane sau cu farurile mașinilor scoase din sărite de lipsa de organizare a autorităților.

După mai bine de 15 minute de tensiuni sociale, administratorii parcării au decis să renunțe la încasările pe seara respectivă și au ridicat bariera.

(Notă: Prezentul text este un pamflet)

Comentarii

6 comentarii

bubu

Acum 7 ani

Slab, lasa presa si apuca-te de crosetat!
Raspunde

Pt bubu

Acum 7 ani

Bubule, nu fi rau, animalule. Mie chiar imi place cum croseteaza fatuca asta. Adelo, nu pune la suflet si apuca-te si de mileuri!
Raspunde

@1,2

Acum 7 ani

Good job boys,hahahaha...sunteți tari...voi ați putea face mălai frumos din vânzarea de mileuri și mânuși de lână!!!!!!,mai și glumim ce plm!!
Raspunde

Ionneda

Acum 7 ani

Sau hai la noi, la Ionneda, unde oferim un raport calitate-pret optim, inca din 1977. Te astaptam!
Raspunde

bobo

Acum 7 ani

Cei trei corifei erau la baute intr-o crasma, pe bon decontat de sef si te-au pus pe tine sa te faci de ras cu articolul asta?
Raspunde

ci9ripelu

Acum 7 ani

adevaratul ziarist face review la fast food si primeste un hamburger sa bage la mat. astia mai incepatori se duc la baschet si le chioraie matele numa sa critice.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus