Sâmbătă,
03.12.2022
Parțial Noros
Acum
0°C

Primul atac vine de la Sova: Johannis nu are cum sa fie viceprim-ministru!

Ministrul Dan Șova a postat pe pagina personală de facebook un mesaj în care anunță că ar trebui schimbată structura Guvernului pentru ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, să devină viceprim-ministru.

”Domnul Johannis, nominalizat de PNL drept viceprim-ministru şi ministru al Afacerilor Interne, nu are cum, în mod concret, să fie viceprim-ministru pe probleme economice şi fiscale, această poziţie aparţinând titularului de la Finanţe. Portofoliul dansului i-ar permite să fie vicepremier în chestiuni de siguranţă naţională şi ordine publică. Dar această poziţie este deja ocupată de către domnul Gabriel Oprea şi, în mod evident, nu poate fi pusă în discuţie poziţia domniei sale în Guvernul României", spune Dan Şova, care ridică în discuţie şi "problema oportunităţii şi chiar a legalităţii ocupării concomitente a funcţiei de ministru şi de primar" care ar fi deţinute de Klaus Iohannis.

"Concluzia este una simplă: pentru a putea fi pusă în practică propunerea PNL, structura Guvernului României ar trebui să se schimbe. Executivul ar avea atunci datoria de a merge în Parlament şi de a cere un nou vot de încredere, ceea ce ar putea însă genera o nouă perioada de instabilitate”, a mai scris Dan Șova.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

WTF

Acum 8 ani

Nici nu s-a instalat oficial la interne și deja sar șacalii dâmbovițeni pe Herr klaus,eu n-am spus de nșpe ori pe aici că,dacă se duce la București este pierdut?trebuia să stea în banca lui la Sibiu....dar grandomania și prostia lui se pare că îl vor trage în jos,tare m-aș mira să facă sasul ordine printre generalii și interlopii de la interne....ei sibienilor,acum mi-am amintit o vorbă de duh de pe vremuri,care se potrivește perfect situației penibile ăn care s-a băgat johannis acum,și anume”SASUL,CÂND N-ARE DE LUCRU ,ÎȘI STRICĂ,CASA”.
Raspunde

Georg

Acum 8 ani

Requiescat in Pace...R.I.P.___ Ca sa fiu BINE inteles:__ Gestul lui de a intra in POLITICA de dincolo de munti, este egal cu o SINUCIDERE MORALA si POLITICA, omul acesta renunta la orice principii elementare si intra–n joc cu cei care–l vor CURATA de TOT... Trebuia sa stea pe fundul lui, ca BUN ADMINISTRATOR de Oras... ca politician nu face doi bani in ACEST HAOS... Asa isi pierde BAZA si CREDIBILITATEA... De aceea am scris si scriu sinucigasului: Requiescat in Pace...R.I.P.
Raspunde

murdarie

Acum 8 ani

ba frustratilor de serviciu si voi faceti parte din aia care ii vreti sfirsitul carierei poltice alui ,JOHANNIS ,ba ca sibieni ce va dati ca sunteti s-a fiti bucurosi ca este pe buzele tuturor ,ba tara il cere cum lau cerut si sibieni in 2000 dupa ce a trecut taifunul rosu peste sibiu 60 de ani ,daca nu venea acum eram un oras in dezastru ,sova s-a taca ,nu sova vorbeste ,ala de la pus acolo ,au si inceput s-a scormone la trecutul lui JOHANNIS ,aia cu ani si anisoara ba politiceni ocupativa de economie si lasati omul asta s-a va lumineze economia in tara asta traiesc 15 000 000 de cetateni nu numai voi si familile voastre ,la sovaii este frica ca gaseste JOHANNIS dosarul original la contractul BECHTEL acolo s-a vedeti dna si ani nu la semnat de contract ca ordinator de credite pe buna dreptate ca primar cine ati vrut s-a semneze ,boc de la cluj
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 8 ani

Credibilitatea sasului mai exista numai in ochii celor cu ochelari de cal (cam ajunge cu infatuarea si grandomania sasului)... el nu a plecat pana acum, numai pentru ca nu l-au vrut cu adevarat miticii, l-au folosi doar ca sperietoare. Sa se respecte legea , nu sa caute el solutii pe placul lui...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus