Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Regiunea ministrilor. Doar Covasna nu are reprezentare in guvern

În situația în care Klaus Johannis, Teodor Atanasiu și Eugen Nicolaescu vor fi învestiți în funcia de ministru, Regiunea Centru va avea cinci miniștri în cabinetul Ponta, fiind printre primele la nivel național cu această reprezentativitate. Eugen Nicolaescu este foarte apropiat de județul Mureș, pe care l-a reprezentat în două legislaturi, chiar dacă acum a candidat într-un colegiu din București, în timp ce Teodor Atanasiu este senator de Alba. Mai sunt deasemenea miniștri din această regiune Constantin Niță, ministrul Energiei, cel care ocupă funcția de președinte al PSD Brașov și ministrul Apărării, Mircea Dușa, parlamentar PSD de Harghita, de loc din Toplița.
Singurul județ din regiune care nu are niciun reprezentant în guvern este județul Covasna.
Centru este o regiune de dezvoltare a României și este alcătuită din următoarele județe: Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Regiunea Centru are o populație totală de 2 523 021.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

guvernator

Acum 10 ani

ba frustratilor la voi ccit face 6+2 nu 8 s-au face cuva 9 si eu nu stiu ,ba nu ne mai aburi cu regiunile ca sibiul nu trebuie condus de nimeni in drum nistejudete prapadite cu parlamentari clantosi si cu tupeu de capitala ,daca vrei s-a vezi ce ar insemna regionalizarea dute pina la gara si vezi ce ne face pe aia care vrei s-a ne fie capitala ,iasovu vostru drag ,ba a trnsformat statia sibiu intro halta mai mare cu 2-3 rtrenuri pe zi si 2-3 marfare in rest balari si gunoi cit cuprinde ce s-a mai vorbim de posta tot prieteni vostri sunt sefi aia mari ,ba trezitiva bani sibienilor in ivestitile sibiului si judetului nu la mitici si valahi in telegondole ,patinuare ,si alte investiti inutile dar facute ca da bine la imagine
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus