Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

USL minus PNL face USD. De astazi

Preşedintele PSD, Victor Ponta, cel al UNPR, Gabriel Oprea, şi liderul PC, Daniel Constantin, au semnat luni protocolul alianţei electorale Uniunea Social Democrată (USD) pentru alegerile europarlamentare. ”Este o alianţă electorală care îşi propune fără niciun fel de teamă să câştige primul loc în încrederea electoratului român în confruntarea pe care o vom avea pe 25 mai, să dovedească capacitatea de a lucra împreună atât în structurile europene, în structurile naţionale, guvernamentale, parlamentare şi locale. Vreau să-i mulţumesc şi primarului general Sorin Oprescu care este astăzi invitatul Uniunii Social Democrate la acest moment special şi nu ascund faptul că îmi place foarte mult atunci când reuşim să fim uniţi”, a spus Ponta la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
El a adăugat că această alianţă electorală care cuprinde trei dintre partidele USL are două dintre cele trei litere ale USL, dar îşi propune să aibă 100% mesajul, acţiunea şi obiectivele cu care din 2011 până acum s-au prezentat în faţa oamenilor în alegerile locale, în alegerile parlamentare şi cu care se va prezenta şi în alegerile din 25 mai.
Partidul Naţional Liberal, care face parte din USL, va candida pe liste separate în alegerile europarlamentare din 25 mai, conform unei înţelegerii anterioare cu social-democraţii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

alzara

Acum 10 ani

PSD este in stare sa sacrifice orice pentru sine. Ca de obicei, urez : succes pe masura onestitatii !
Raspunde

Ombladon

Acum 10 ani

Nu fiti basisti!
Raspunde

doi

Acum 10 ani

era de asteptat s-a se intimple asa ,de cum a ajuns ,johannis linga antonescu ,ba astia sunt speriati rau de tot de venirea lui johannis acolo va dati seama ce hoas este acolo si ce nume grele vor aparea lipiti la bani publici ,acolo unde a fost nanasi ,nastase ,berceanu ,videanu ,etc ,s-au nu se vede cum pune conditile psd daca este alba de ce nu este un pic gri ca la securitate ,johannis ai multa grija astia nu sunt invatati cu corectitudinea le place haosu ,aia cu doctrinele este o gogorita nu avem nici de dreapta nici de stinga ,toti o cloaca la bani publici si s-a nu fie controlati
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

iohannis acuma este corect?ptr unii sibieni.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus