Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Dragnea le transmite liberalilor: ”Daca vor sa iasa, e bine sa o spuna...”

Vicepremierul Liviu Dragnea afirmă că, deşi social-democraţii nu doresc ieşirea PNL de la guvernare, în situaţia în care liberalii ar lua în calcul această variantă, ar trebui să o spună clar fiindcă, la nivelul Guvernului, se înregistrează ”o stare care nu ajută funcţionarea ministerelor”. ”Dacă vor să iasă, e bine să o spună pentru că suntem în februarie, este un an întreg în faţă şi sunt măsuri serioase care trebuie adoptate în perioada următoare. Noi nu vrem să iasă de la guvernare, Doamne fereşte! Dar totuşi avem o săptămână aproape în care sunt câteva ministere în care nu funcţionează lucrurile. Gândiţi-vă la Finanţe, oamenii de acolo nu ştiu cine va fi. Azi, la şedinţa de guvern, va fi domnul Chiţoiu. (...) Gândiţi-vă la Economie, unde domnul Gerea este demisionar, la Sănătate la fel. E o stare care nu ajută funcţionarea ministerelor respective”, a declarat acesta miercuri dimineaţă, citat de Agerpres. Acesta a adăugat că starea de instabilitate nu poate fi prelungită ”foarte mult, la nesfârşit”.
”Totuşi, există o responsabilitate a primului ministru şi a Guvernului. La partide ne mai certăm, ne mai schimbăm între noi, dar actul guvernamental trebuie să meargă bine pentru că, din fericire, în 2013, Guvernul a funcţionat bine şi rezultatele se văd. (...) Vrem să mergem în continuare în această formulă (guvernare USL - n.r.). Am funcţionat bine în Guvern în această formulă politică. Se pare că, din cauza asta, unii de la PNL sunt pedepsiţi”, a completat social-democratul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 230

Comentarii

2 comentarii

helvis

Acum 10 ani

ba baroane de calarasi de ce nu ai spus asta in 2012 ,tu ai impresia ca pe voi psd lumea va iubeste asa de tare ,mai crezi insondaje ca voi sunteti pe caii mari ,ba daca va rupeti sa-r putea s-a aveti surprize ,ia mai punrtiva manipulatori de opinie si vedeti cita populatie ar merge la vot ,ba lumea a votat usl nu psd ,asa caai grija ,in 2012 si daca puneai un sac de bolovani si scriai sigla usl lumea vota ,ai grija antonescule si johannis ca aveti cirtite in partid care cinta alte partituri ,e culmea ca nu ma pe ai vostri ii descopera ca sunteti incoppatibil vezi ca sunt uni de ai vostri care va face imaginea praf
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Ce-ar fi SA IASA toti politicienii si toate gastile numite partide? Ajutati-i si ajutati-le SA IASA de TOT...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus