Duminică,
28.02.2021
Partial Noros
Acum
3°C

PSD: Nu Johannis este problema. Sa nu cadem in capcana lui Traian Basescu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susține că nu prezența lui Klaus Johannis în Guvern este o problemă, din moment ce premierul a dat asigurări în acest sens, ci respectarea obiectivelor asumate în interiorul USL și în fața românilor. „Premierul a declarat deja că domnul Klaus Johannis va fi un membru al Guvernului, deci nu aici ar trebui să fie discuția. Nu organizarea Guvernului este o problemă pentru noi. Problema este de a nu abandona obiectivele USL și de a nu cădea în capcana lui Traian Băsescu prin a fi dezbinați. Am văzut că există unele dificultăți în ceea ce privește legea STS și că partenerii liberali au acum unele ezitări. Nu trebuie să îi facem lui Băsescu jocul în Parlament, abandonând priorități asumate deja ca fiind comune”, declară purtătorul de cuvânt al PSD.
Cătălin Ivan mai susține că „nu trebuie să uităm ce ne unește și ce decizii comune se iau în USL. Doar în felul acesta arătăm că ne ținem de cuvânt, că suntem serioși și responsabili, că ducem la îndeplinire lucrurile pe care ni le-am asumat în fața românilor”.

Comentarii

3 comentarii

Georg

Acum 7 ani

Tot il mai asteptati pe MESSIA? El a venit DUPA TABLELE LEGII scrise pe piatra si aduse de MOSES...INTAI LEGEA, apoi OAMENII...O singura PERSOANA intr-un haos de nedescris NU POATE FACE NIMIC...Si mai ales, o persoana dintr-un CLAN POLITIC-FAMILIAR... Ca ADMINISTRATOR de ORAS este excelent... In rest...poti sa uiti.. SISTEMUL TREBUIE PUS in functiune, sau INVENTAT...SEPARATIA PUTERILOR in STAT..Constitutia..Administratia..mecanismele de CONTROL..JUSTITIA AUTONOMA si LEGALA...Raspunderea in fata LEGII a functionarilor, politicienilor, militarilor, celor 7 Servicii Secrete, Ministrilor, Membrilor de Parlament/Senat, -Raspundere PERSONALA si PEDEPSE cu Recuperarea de FRAUDA-...Pedeapsa cu moartea nu e realista, atat timp cat legea este ca balonul pe care-l umfli cum vrei, dar de fapt ar trebuie reintrodusa pentru CRIME COMISE....STABILITATE legislativa..ORDINE...Altfel SE REPETA criza politicianista din timpul lui Caragiale si dintre cele 2 Razboaie Mondiale...DACA nu se rezolva URGENT, se ajunge, clar, la singura solutie de a iesi din asta, DICTATURA...Focalizati-va pe SISTEM, nu pe PERSOANE... Altfel vine: DICTATURA-DICTATURA-DICTATURA...
Raspunde

vasiladi

Acum 7 ani

nu johanis este problema este basescu care nu vrea sa lase ciolanul cu nuti si cu (u)miluboc. base este in stare sa declanseze un razboi civil,si apoi sa fuga la americani si sa spuna ca nui respectat statul de drept!
Raspunde

unu\'

Acum 7 ani

Tipul e clar paralel cu subiectul:ce are Basescu cu Iohannis,Parlamentul etc.?Cam ce capcane poate pune Basescu intr-un Parlament super-majoritar USD?Desi nu ma omor deloc dupa Basescu,atitudinea privind acciza la carburanti o sustin neconditionat.Acciza asta va avea acelasi efect pe care l-a avut taierea pensillor si reducerea salariilor bugetarilor,cu diferenta ca nu va afecta doar pensionarii si bugetarii ci intreaga populatie,exceptindu-i,fireste,pe constructorii autostrazii Bucuresti-Alexandria.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus