Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Antonescu: Ori Voiculescu, ori Johannis!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că PNL nu doreşte să iasă de la guvernare, subliniind că premierul Victor Ponta trebuie să aleagă între Klaus Iohannis şi Dan Voiculescu. ”USD şi USL pot funcţiona cu condiţia de a nu se confunda. Dacă dl. Ponta consideră că trebuie să facă sau poate să facă din USL un fel de USD la care participă şi liberalii nu se poate, dacă dl Ponta consideră că Guvernul este moşia sa în care mai inventează ceva, iar nici asta nu se poate. Se poate să ţinem spiritul şi înţelegerile iniţiale, să ne respectăm reciproc, să mergem să ne îndeplinim în continuare pe cât putem mai bine angajamentele faţă de alegători. Dl. Ponta trebuie să aleagă între Voiculescu şi Iohannis, între pretenţiile de a transforma USL într-un fel de moşie socialistă cu o rezervaţie liberală sau de a rămâne pe spirit iniţial al USL care însemna o mare coaliţie între PSD şi PNL. Aceasta este poziţia noastră clară, toată lumea să o înţeleagă şi nici cu ameninţări, nici cu intrigi nu va putea fi schimbată', a spus Antonescu, la B1 Tv, citat de Agerpres.
Întrebat ce se va întâmpla dacă premierul Victor Ponta îl va alege între Klaus Johannis şi Dan Voiculescu pe ultimul, Crin Antonescu a declarat că PNL a făcut nişte propuneri legitime pentru Guvern şi nu a cerut nimic în plus, nimic deplasat. El a subliniat că PNL nu doreşte să iasă de guvernare, dar că liberalii 'nu vor sta în orice condiţii la guvernare'. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

crrrr

Acum 10 ani

Antonescu asta chiar crede ca va iesi presedinte?!!
Raspunde

presedinte

Acum 10 ani

si de ce nu ar iesi presedinte ca nu vrea cripto -comunisti care de cind la luat pe johannis linga el a dat sperieti in voi va e frica si incercati sa-l descreditati manipulatorilor ,pina s-a vina johannis linga antonescu crestea in sondaje ,acum gata scade ,ba nu antonescu conduce tara el este deocamdata un simplu pion ,acum lati scos de la naftalina pe oprescu ,isarescu si alti oameni care va convine ,normal nu va place s-a vina unu careva face ordine infinante ,acum acolo la banci si alte instituti financiare este ca in sala de asteptare hoas si si dezordine atunci se poate fura fara s-a fi deranjat ,ba cind va veni sasu s-a gatat cu primele de ,stres ,de purcel de mers la piata de concediu la palma de moiorca si alte aberati financiare si la pensia le adaugati la punctaj si va iasa 33 de puncte ,ba trezitiva ca tara este in cea mai grava situatie dupa razboi ,voi astia de nu vreti normalitate ati facut tara varza ala ,cluj ,votati antonescu
Raspunde

Georg

Acum 10 ani

Daca acest Culaie Iohannis a ajuns sa fie pus in BALANTA cu Voiculescu, e grav de tot...Imaginea in OGLINDA REFLECTANTA...Si-a facut-o cu mana lui..Si asta fiindca NU ACCEPTA SFATURI...Schade, eigentlich/Pacat, de fapt...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus