Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Dezbatere despre hipercolesterolemia familiala la Casa Inimii din Sibiu

Fundaţia Română a Inimii, Societatea Română de Cardiologie şi Forumul Naţional de Prevenţie organizează, vineri, 14 februarie 2014, evenimentul Hipercolesterolemia Familială – o boală a copiilor cu complicaţii la adult.

“Acţiunea este cuprinsă în cadrul evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Naţionale a Prevenţiei, prilej cu care Clubul Rotary Sibiu va anunta disponibilitatea de a susţine organizarea în Sibiu a unui proiect pilot dedicat depistarii precoce a hiperlipidemiei familiale la adolescenţi”, spun organizatorii.

Fundaţia Română a Inimii (www.romanianheart.ro), membră a European Heart Network, este înfiinţată de către membrii Societăţii Române de Cardiologie pentru implementarea strategiei naţionale în domeniul prevenţiei bolilor cardiovasculare.

Forumul Naţional de Prevenţie (www.fnp.ro) este alianţa medicală, susţinută de structuri guvernamentale în lupta împotriva bolilor cronice netransmisibile - adică aproximativ 80% din patologia medicală a românilor. Principalul obiectiv al Forumului Naţional de Prevenţie, prefigurat a fi îndeplinit până în 2025, este reducerea cu aproximativ 25% a numărului de decese cauzate de boli cardiovasculare, cancer, diabet şi boli respiratorii cronice.

Evenimentul va avea loc la Casa Inimii din Sibiu (Str. Cristian nr. 21), începand cu ora 13:00.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus