Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Trafic ingreunat pe Valea Oltului din cauza alunecarilor de teren

Traficul rutier pe DN 7, pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în localitatea Robeşti din judeţul Vâlcea, se desfăşoară cu dificultate, miercuri seară, pe un singur sens, din cauza unor alunecări de teren, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, miercuri seară, circulaţia pe DN 7, în zona kilometrului 224 + 450 metri, în localitatea vâlceană Robeşti, se desfăşoară îngreunat din cauza unor alunecări de teren, fiind afectat carosabilul pe o lungime de aproximativ 25 de metri şi o lăţime de circa un metru.

Locul unde s-a produs incidentul este semnalizat corespunzător, iar traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ.

De asemenea, Centrul Infotrafic precizează că traficul este îngreunat din cauza ceţii pe tronsonul Bucureşti - Ploieşti al autostrăzii A3 şi pe DN 2 între localităţile ialomiţene Sineşti şi Ciocârlia. Sub atenţionare cod galben de ceaţă se mai află şi judeţele Galaţi şi Iaşi, căile rutiere din aceste zone fiind afectate de fenomenul meteorologic prognozat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus