Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Forta Civica Sibiu: Johannis devine o arma politica atunci cand Crin Antonescu are dorinte razboinice

Liderul Partidului Forța Civică Sibiu, Diana Pavelescu, susține că scenariul din 2009, când Johanniis a fost propus pentru funcția de premier se repetă acum.  ”S-a întâmplat în 2009 se întâmplă acum din nou. Din nefericire pentru Klaus Johannis, acesta riscă să devină o armă politică atunci când Crin Antonescu are dorinţe războinice, fie cu adversarii politici fie cu cei care, până la acel moment, îi erau parteneri. Nu putem să nu observăm că Johannis nu este decât un pretext într-o bătălie crâncenă ce se duce în acest moment în USL. Doar că, la fel ca întotdeauna, cei care au de suferit de pe urma circului politic suntem noi. În loc să fie preocupaţi de a guverna ţara, Crin Antonescu şi Victor Ponta încearcă, fiecare, să îşi scoată din joc fostul partener. Şi ambii încearcă să iasă din jocul guvernării cu cât mai puţine daune de imagine”, susține Diana Pavelescu.
Președintele Forței Civice Sibiu este de părere că  sfârșitul USL este ”cursul firesc al unei alianţe nefireşti”. ”Acesta este momentul în care românii trebuie să îşi dea seama cât de mult au fost păcăliţi de declaraţii de dragoste eternă care s-a risipit însă de îndată ce partenerii au descoperit gustul desfrâului şi că singuri s-ar putea înfrupta mai bine din plăcerile puterii”,  mai declarant Diana Pavelescu. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

vasiladi

Acum 8 ani

da voi cine baubau sinteti?partid\'miscare?scop?
Raspunde

Cronicar

Acum 8 ani

Ea este Diana,fosta Scheau,fosta Acu si e pusa de sot.
Raspunde

wtf

Acum 8 ani

Ce naiba e forta civica?!
Raspunde

traian

Acum 8 ani

tu fetito se vede ca esti de putin timp in politica ,johannis nu este jucaria lui nimeni ,este singura solutie viabila ,tara este in cel mai mare *** cu putinta ,toti 25 de ani nu au facut nimic ,numai si-au umflat conturile din bani publici ,s-au nu vezi ca suntem pe ultimu loc la toate in ue ,icepind cu bolile si termind cu drumuri ,ifrastuctuira rurala sioraseneasca ,traim la nivelu anilor 1800 ,tu daca basescu nu se opunea in 2009 ,acum toti romanii nu mai trebuia s-a fim stampilati pe la vamile europei acum eram in SENGHEN ,si sunt convins ca aveam cel putin 500 de km in plus de autostrada ,asa avem ,GILAU -TURDA SI CLUJ ARENA +terenuri in panta ,telegondole ,etc si nu avem ce se cere in UE ,DEZVOLTARE RURALA DRUMURI ,CANALIZARI ,ADUCTIUNEA APEI ETC s-au crezi ca daca ajunge ,johannis acolo sta capra cum a stat boc nazdravanu zis si pupincuristu de serviciu ,in scurt timp veti avea mari surprize ,si tot mai multi romanii o s-a vina ca un val pentru sustinerea lui johannis ,puneti tunurile pe el patri -hotilor
Raspunde

wolf

Acum 8 ani

Cine este Forta Civica ? Cine suntem noi? Suntem cei pe care alţii îi consideră puţini, muţi, surzi şi orbi. Nu suntem puţini, suntem foarte mulţi, nu suntem orbi, ochii noştri sunt deshişi şi văd toate lucrurile din ţară. Nu suntem surzi pentru că auzim durerile fiecărui cetăţean şi ştim foarte bine că acolo unde e muncă, cinste, loialitate, respect faţă de ţară, nu poţi fi indiferent.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus