Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Ponta le raspunde liberalilor: Am ales USL, cea mai buna formula de guvernare

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că USL este ”cea mai bună formulă de guvernare” şi a ales să păstreze ”formula de succes” pentru pentru 2014, 2015 şi 2016. ”Am ales ca şi în 2014 şi în 2015 şi în 2016 formula de succes care a permis aceste rezultate (economice - n.r.), şi anume Uniunea Social Liberală, să o păstrăm. (...) Cea mai bună formulă de guvernare este USL. (...) Sunt extraordinar de fericit alături de membrii Guvernului, de ceea ce am confirmat azi, că în 2013 am făcut treabă bună în economie”, a spus Ponta, citat de Agerpres, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Palatul Victoria. 
Ponta nu a dorit  să precizeze dacă postul de preşedinte al Senatului aparţine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de funcţionare a USL.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

intelept

Acum 10 ani

ba asta trebuia s-a sti de la capu locului ,ca oameni au votat ,usl nu psd ,si cu asta am vrut s-a scapam de mafia portocalie cu legile lor aberante si pline de iresponsabilitate ,dar vad ca nici voi nu sunteti mai buni se vede cum ati aplicat indexarea pensilor ,total discriminatoriu ,cu prileju asta ai facut reparatie parsiva la pensionari militari ,ba nu aceasi indezare cu 3 7 la toata lumea ca una este la ala cu 400 roni si alta este la ala cu 10 00o de roni ,halal gindire
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus