Miercuri,
26.01.2022
Ceata
Acum
-7°C

FOTO Prezență inedită la Palatul Victoria. Campanie națională de adopție pentru câinii fără stăpân

FOTO Prezență inedită la Palatul Victoria. Campanie națională de adopție pentru câinii fără stăpân

Premierul Florin Cîțu va încuraja primarii și consiliile județene să facă front comun într-o campanie națională rapidă de adopție a câinilor fără stăpân, anunță reprezentanții ONG-ului Agent Green, citați de digi24.ro, după o întâlnire cu premierul. La Palatul Victoria a fost și Silva, o cățelușă adoptată și sterilizată.

„Mâine, 4 octombrie, întreaga lume va celebra ziua mondială a animalelor. În pragul acestei zile am discutat cu premierul Florin Cîţu, un mare iubitor de animale, despre cele sălbatice, de fermă și mai ales despre problema nerezolvată a cățeilor fără stăpân din România. Unul dintre aceștia este cățelușa Silva care a fost o prezență inedită la Palatul Victoria. A fost adoptată și sterlizată acum mulți ani”, se arată într-o postare a Agent Green pe Facebook.

 

„Pentru a rezolva problema la nivel național, premierul va încuraja primarii și consiliile județene să facă front comun într-o campanie națională rapidă, eficientă și creativă după modelul din Ilfov unde jucătorii de fotbal și Consiliul Județean și-au unit recent forțele într-o campanie de adopție care a făcut deja înconjurul lumii”, se arată în postare.

„Fiecare cățel merită să își găsească o casă. Să fie adoptat și sterilizat, ca Silva. Și de ce nu, să ajungă prieten, terapeut, paznic și cercetaș, ca Silva”, mai spune Agent Green.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus