Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ziua Europeana a Logopediei sarbatorita la Sibiu cu consultatii gratuite

Centrul Logopedic Judeţean din cadrul CJRAE Sibiu celebrează în ziua de 6 martie, Ziua Europeană a Logopediei, o acţiune de consultanţă şi consiliere logopedică gratuită pentru părinţii preşcolarilor şi şcolarilor din Sibiu.

Centrul pune la dispoziţie şi invită sibienii să telefoneze la numărul: 0724 002 182 - pentru a solicita profesorilor logopezi orice informaţii de interes despre tulburările de limbaj la copii. Telefonul va funcţiona joi, 6 martie, între orele 9:00 – 16:00 .

În Sibiu există 12 Cabinete Logopedice Interşcolare care deservesc copiii din şcoli precum şi Cabinete Logopedice la Centrele Şcolare de Educaţie Incluzivă şi Integrată ce se ocupă de copiii cu diferite deficienţe. Cei 12 profesori logopezi oferă anual terapie logopedică gratuită unui număr de 300 - 400 copii. Terapia logopedică are ca obiectiv principal ameliorarea şi/sau corectarea tulburărilor de limbaj apărute la preşcolarii şi şcolarii mici.

„Ziua Europeană a Logopediei a fost creată în 2004 cu scopul de a creşte gradul de conştientizare asupra tulburărilor de limbaj, afectarea sănătăţii, drepturile şi căile de ajutor a persoanelor cu tulburări de limbaj în Europa. Tema din acest an este multilingvistica şi multietnicitatea”, spun organizatorii.

Foto:www.cugetliber.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus