Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Schimbarea schimbarii: PNL + PSD la Sibiu nu mai obliga si la PNL + PSD la Medias

După ce a fost ”irosită” o ședință extraordinară pentru schimbarea viceprimarului din Mediaș, președintele organizației județene a PSD, Ioan Cindrea, spune că acordul acceptat de liberali și social-democrați la nivelul Consiliului Județean nu are nicio putere asupra altor zone. Mai mult, Cindrea spune că nu se implică deloc în chestiunea schimbării viceprimarului medieșean. ”Eu nu mă ocup de Mediaș. Sunt eu președintele organizației din Mediaș? Vorbiți cu domnul Arcaș, el se ocupă. N-am condiționat acordul de aici de Mediaș, n-am vorbit cu nimeni despre postul de viceprimar de la Mediaș”, a spus, miercuri, Cindrea, într-o conferință de presă.
Or, tocmai pornind de la presupusa înțelegere PNL – PSD la nivelul județului Sibiu și de la presupusa intervenție a lui Ioan Cindrea în chestiunea de la Mediaș, viceprimarul liberal al orașului, George Petrescu, a rămas în funcție. La ședința extraordinară de marți, Petrescu nu a putut fi schimbat după cum doreau social-democrați locali, deoarece nu a fost întrunit cvorumul necesar. La ședință au participat doar șapte consilieri (inclusiv viceprimarul), din totalul de 21.
”În urma discuţiilor purtate zilele acestea cu dl. preşedinte al PNL Sibiu-deputat Mircea Cazan şi dl. preşedinte al Consiliului Judeţean-Ioan Cindrea în contextul propunerii de demitere din funcţia de Viceprimar al Mun. Mediaş a d-lui. Petrescu George, am  stabilit de comun acord renunţarea la susţinerea propunerii de demitere a d-lui. Viceprimar George Petrescu, propunere venită şi din partea celor 2 consilieri locali ai PPDD, dl. Lăzăroiu Ioan şi dl. Ciulea Ioan”, arăta înaintea ședinței Luminița Beldean, președinta organizației județene a PPDD.
În urma acestui comunicat, şi cei de la PSD au revenit cu un anunţ către presă.  "Nu a avut loc o nicio întâlnire în ultimele zile între președintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea, și președintele PPDD Sibiu, Luminița Beldean, și nici nu s-a discutat problema viceprimarului de la Mediaș. În consecință îi solicităm public doamnei Beldean să facă rectificările necesare unei corecte informări a opiniei publice, indusă în eroare de comunicatul amintit", se arată în comunicatul semnat de Ioan Cindrea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

FALCONE

Acum 10 ani

asa spunea si sefi vostri cind s-a constituit usl si dupa ce vati vazut cu saci in caruta numai cutite pe la spate si rezultatul se vede tradare in toata regula ,tu ai practicat de cind ai fost uns sef picatura chinezeasca specifica sperjurilor ,dealtfel si titulescu 2 a procedat la fel
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus