Joi,
29.09.2022
Ploi Scurte
Acum
10°C

Surprizele lunii martie pregatite de Teatrul Become: spectacole, ateliere de lucru si concerte

Compania de Teatru Become revine în luna martie la Sibiu cu o serie de spectacole şi concerte care vor încânta publicul de toate vârstele. Începând cu această săptămână şi până la finalul lunii, câteva dintre cele mai bune piese de teatru marca Become se vor derula spre amuzamentul şi delectarea sibienilor.

Joi, 6 martie începând ora 15:00, în cadrul Centrului de Tineret Sibiu se va desfăşura un atelier de lucru având ca temă teatrul. Tot în cadrul Centrului de Tineret Sibiu va avea loc vineri, ora 19:30, piesa ,,Haz de necaz” – momente şi scheciuri şi sâmbătă, începând cu ora 19:30, trupa COVER-UP va cânta nu doar pentru doamne şi domnişoare ci şi pentru domni, încheind seara într-o notă veselă. Intrarea va fi liberă pentru fiecare dintre cele trei manifestaţii.

“Următoarea săptămână, sibienii se pot întâlni din nou cu cei de la COVER-UP, întrucât aceştia îşi propun să continue seria de cântece bune şi în seara de joi, 13 martie, începând cu ora 20:00, la ADORE, piaţa Cibin, nr 5”, spun organizatorii.

Cea de-a treia săptămână stă sub semnul a trei spectacole. Astfel, marţi 18 martie, spectacolul de stradă I.D.E.E.A va transforma Piaţa Mică din Sibiu într-o scenă, pentru 30 de tineri talentaţi din 7 ţări, începând cu ora 17:00. Spectacolul va fi un produs al proiectului “Involving Youth in Democratic European Election and an Activ civic life” – proiect finanţat prin programul Tineret în Acţiune.

Joi, 20 martie de la ora 20:00, la ADORE, se va juca one man show-ul ,,Tâlharul bun la suflet”, spectacol susţinut de Adelin Ilie, iar vineri, 21 martie de la ora 20:00 un spectacol de improvizaţie inedit, ,,Impro Show”.

“Show-ul de improvizaţie revine după o pauză de aproape şase luni. Actorii vor juca pentru prima dată în formula aceasta. Râsul este garantat de organizatori, şerveţelele trebuie să le aduceţi dumneavoastră”, a spus Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei de Teatru Become.

Trupa ,,Dreamcatchers” încheie seria de spectacole în luna martie printr-un concert în care pionii principali sunt Radu Nechifo (nai) şi Teodora (voce). Cu ei sibienii se întaâlnesc în 28 martie, de la 20:00 la ADORE.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0745261751, iar biletele se pot cumpăra de la Centrul de Tineret din str Nicolae Teclu, nr 41.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus