Joi,
13.05.2021
Innorat
Acum
10°C

Studentii de la Medicina Dentara s-au intalnit cu realitatea

Studenții specializărilor Medicină Dentară și Tehnică Dentară de la Facultatea de Medicină din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu au învățat despre ”Morfologia dinților permanenți- o poveste fără sfârșit”.

Aula Magna a Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu s-a dovedit neîncăpătoare pentru aproape trei sute de studenți și cadre didactice care au asistat joi, 13 martie, la conferința susținută de mtd. Florin Stoboran.

Sub genericul ”Întâlniri cu realitatea”, Asociația Dental Learning, în colaborare cu Facultatea de Medicină și Organizația Studenților Dentiști din Sibiu, le-a oferit studenților ocazia de a întâlni specialiști de top în medicina și tehnica dentară, într-o serie de conferințe care vor avea loc pe întreaga durată a anului universitar.

”Participarea este gratuită, iar studenții se pot bucura de întâlnirea cu figuri semnificative ale stomatologiei românești, care le prezintă tinerilor viziunea lor asupra profesiei și asupra modului în care meseria devine pasiune.”- dr. Bogdan Oprea, președintele Asociației Dental Learning.

”Munca susținută pe care o depune Facultatea de Medicină din Sibiu- prin organizarea și participarea la conferințe și congrese, prin specializarea continuă a cadrelor didactice și a studenților, prin modernizarea Centrului Stomatologic Universitar- vine în sprijinul formării de specialiști de excepție. Lect. univ. dr. Laura Ștef, directorul Departamentului de Medicină Dentară și Nursing, a reușit să mobilizeze studenții și cadrele didactice pe care le-a angrenat în această poveste. Timp de două ore, studenții au asimilat noțiuni academice de înalt nivel și, dincolo de latura științifică, și-au descoperit preocupările comune” a declarat și conf. univ. dr. Mihaela Cernușcă-Mițariu, prodecan al Facultății de Medicină.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

ALO DNA

Acum 7 ani

Familia Mitaru, mai corect progeniturile medicului stomatolog Mitaru, au ajuns pe functii pe usile din dos. Sa ne spuna Mihaela Mitaru, cand a operat ultima data? sa ne spuna de cate ori si cu ce note a picat examenul? sa ne spuna Mitaru batranu ce sfori a tras la \"cei cu ochi albastri\" de la Bucuresti. La cat de rau se vorbeste in oras de praxisul familiei Mitaru, ma mir ca se mai gasesc prosti care sa nu fi aflat ca aceasta familie s-a ridicat pe pile si relatii bolnave nu pe profesionalism.
Raspunde

gogu

Acum 7 ani

Cineva avea numai cuvinte de lauda pt. nora dr. Mitaru. Spunea ca e un medic excelent, desi tanara... Asa si Ghise Sorin e fiul dr. Ghise, cunoscut in tot judetul... fiii de doctori nu mai pot urma aceasta cariera din cauza ca lumea va considera ca si-au facut cariera datorita numelui ?!
Raspunde

Lilu

Acum 7 ani

Nu cunosc familia Mițaru, dar acum cca. o lună, asteptam la un cabinet stomatologic, și am auzit câteva persoane care erau din mediul academic, probabil colegi cu cineva din fam Mițaru, și vorbeau nu tocmai frumos de ei. Cred că era vorba și de un divorț în fam. Mițaru și de lucrări dentare făcute prost.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus