Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

300 de persoane vor beneficia de cursuri de specializare printr-un proiect implementat de AJOFM

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu, în calitate de beneficiar, implementează, în parteneriat cu AJOFM Vaslui, SC Palace Dumbrava SRL Sibiu, Asociația Inceptus România, proiectul ”Specializare şi perfecţionare în vederea îmbunătăţirii competenţelor profesionale ale personalului SPO”.

“Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea nivelului de competențe profesionale a 300 de angajați SPO în vederea adaptării la noile cerințe în domeniu, furnizând astfel, servicii de ocupare și asistență adaptate clienților, iar ca obiective specifice, actualizarea profilelor profesionale specifice pentru personalul SPO și dezvoltarea competenţelor profesionale şi sociale a personalului propriu al SPO în ocupaţii corelate cu serviciile furnizate prin oferirea a patru cursuri de perfecţionare pentru un număr de 300 de personae”, spun reprezentanţii AJOFM Sibiu.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 9.443.094 lei, contribuţia solicitantului 2.360.773,50 lei, iar asistenţa financiară nerambursabilă solicitată de 7.082.320,50 lei.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

3 comentarii

...

Acum 10 ani

Putem sa stim si noi ce este SPO sau este ceva prea complex pentru puterea de intelegere a neinitiatilor? Sau nu conteaza?
Raspunde

B.Utoru

Acum 10 ani

Dorina, ai copiat comunicatul AJOFM cu tot cu greşelile gramaticale.
Raspunde

joseph

Acum 10 ani

Asta e fieful lui cindrea. Aici se fură ca în codru, pentru că cei 9 milioane nu-i ajută cu nimic pe prostani, intră în buzunarele baștanilor. Chiar așa, cred că prima dată ar trebui să facă cei de la ajofm un curs de alfabetizare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus