Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Comediile deschid maratonul "25 de ore de teatru non-stop"

Maratonul „25 de ore de teatru non-stop” de anul acesta, care se va desfășura în perioada 5-6 aprilie 2014, în 12 locații diferite din Sibiu, se pregăteşte de start. Timp de 25 de ore, publicul va avea parte de spectacole, conferințe și evenimente – neîntrerupt/non-stop/fără oprire.

„Startul se va da printr-un maraton al comediei. Un trio de spectacole pline de viață, marcate atât de virtuozitate artistică, cât și de umor inteligent. Un tour de force al comediei, dominat de energie și entuziasm, râs cu plâns, haz și necaz. În deschidere, la ora 19:00, la Sala Thalia, se va juca, în premieră „Mă scoți din sărite!”. Un spectacol al Companiei Teatrale „BIS” pregătit special pentru gala de deschidere. Un duel al clapelor, al pantofilor de step, al arcușurilor, al floretelor, completat de energia și dinamismul lui Florin Coșuleț așa cum nu l-ați mai văzut vreodată”, spun organizatorii.

În continuare, la ora 21:00, la Teatrul Gong, Teatrul de Artă București aduce un spectacol „de pe care nu-ți poți lua ochii”. Un bilet simplu și un cuplu de oameni simpli. Sau nu numai?! Șase numere câștigătoare și 49 de situații neașteptate. Un bilet câștigător la loto și un cuplu care evoluează de la bucurie frenetică la frică paralizantă. Nelipsit pe tot parcursul spectacolului – râsul. Râs amar, râs sănătos, râs cu plâns, râs până la ultimele aplauze.

Toată poezia, forța, pasiunea și delicatețea operelor lui Shakespeare se regăsesc la ora 21:30 la Sala CAVAS a Facultății de Litere și Arte Sibiu. Un show provocator în care trei actori ai Teatrului de pe Lipscani București vor executa toate operele și sonetele lui William Shakespeare în nu mai mult de 80 de minute. Da, așa este, 80 de minute. Toate se vor regăsi aici – operă, circ, tragedie, happening și spectacol horror. Un spectacol „de la care veți pleca cu zâmbetulși versul pe buze”.

Biletele sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală, Librăria Humanitas şi Atrium Café.

Pentru mai multe detalii, accesați www.respirateatru.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/respira.teatru.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus