Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Liderul Fortei Civice Sibiu, pe locul doi la europarlamentare

Diana Pavelescu, președinta organizației Sibiu a Partidului Forța Civică, va fi pe a doua poziția, după președintele Mihai Răzvan Ungureanu, pe lista partidului la alegerile europarlamentare. Forţa Civică a depus lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare miercuri, la Biroul Electoral Central (BEC). Diana Pavelescu este urmată pe listă de prof. univ. Mihaela Nicolau. ”Mă bucur că pe această listă a noastră se află cetăţeni români cu o pregătire cu adevărat europeană, români care sunt dedicaţi idealurilor europene, membri ai partidului Forţa Civică în mare majoritate care nu au mai făcut politică până astăzi. Sunt recunoscuţi în breasla lor. Toţi candidaţii noştri au studii superioare, sunt ingineri, profesori, medici, economişti, jurnalişti reprezentând generaţia pe care partidul o reclamă înapoi în politică şi înapoi pentru interesul naţional”, a declarat preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu la depunerea listei de candidați. 
El a precizat că media de vârstă a membrilor partidului care se regăsesc pe listă e de 41 de ani, informează Agerpres. ”Partidul e cu adevărat tânăr, un partid pe lista căruia nu se regăsesc nici rude, nici prieteni politici, nu avem vânători după sinecuri în străinătate, sunt absolut toţi oameni de carieră, avem şi oameni foarte tineri şi colegi mai experimentaţi, sunt toţi doritori să participe la luptă şi toţi înţeleg că această competiţie e una pentru o bună reprezentare a României în Parlamentul European şi pentru un viitor aşa cum ni-l dorim cu toţii”, a mai spus Ungureanu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

ISU

Acum 10 ani

mult succes doamnei si tuturor candidatilor
Raspunde

IGD

Acum 10 ani

Acum sibienii vor avea ocazia sa aleaga intre \"listacii\" de pe locurile +20 ale defunctei USL,fara nici o sansa de a avea reprezentare in PE si un candidat cu sanse reale de a-i reprezenta la Bruxelles, Mult succes Diana !!!!
Raspunde

vio

Acum 10 ani

duduia are 100% sanse sa piarda de pe locul 2,dar daca astia ai lu MRU fac 3%(greu...)si MRU renunta ,ne trezim cu ea europarlamentar!
Raspunde

toma necredinciosul

Acum 10 ani

de ce nu va place duduia? Are principii de viata crestine, nu a fost niciodata oportunista, intruchipeaza valorile promovate de FC. Sibiul poate fi mandru!
Raspunde

Liviu

Acum 10 ani

Trist! MRU dovedeste ca nu poate trece de naravul general de a spune una si de a face alta! Ce reprezentare poate avea o degustatoare de vinuri? Cu ce expertiza s-ar duce in PE? Or fi aflat ca au ramas in parlament fara degustatori si alesii nu mai stiu ce vinuri sa serveasca la somon fume?
Raspunde

@@@

Acum 10 ani

MRU o aprovizioneaza si pe dumneaei cu crema Clinique sau Vichy?
Raspunde

Rică

Acum 10 ani

Spre deosebire de \"marii\" cazan, Cindrea,Ariton, Turcan, Diana Pavelescu s-a impus la centru. Bravo ei. Cât despre expertiza... Sigur are mai multă decât Eba sau alți păpușari.
Raspunde

mosu

Acum 10 ani

Ce cauta UNGURNT in Sibiu sa concureze cu oameni alesi si citavi . A fost plasat ptr a fi sigur de reusita ? la euro parlamentare . Vai poate se vor trezi si Sibieni nostri si=l vor alunga pe acest comunist travestit in democrat Ha ha ha Sibiul a ajuns de de rasul tari prin trimiterea a unuia si altuia ptr a fi siguri de reusita .TREZIREA SIBIENILOR locul sibienilor este aici nu a tuturor javrelor pupincuriste trimise la Sibiu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus