Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Teatrul "Merlin" din Timisoara prezinta "Hocus Pocus Polterfurnicus" la Sibiu

Miercuri, 26 martie, de la ora 19:00, la Teatrul Gong se joacă „Hocus Pocus Polterfurnicus”, un spectacol al Teatrului pentru copii şi tineret „Merlin” din Timişoara.

Spectacolul este prezentat de Teatrul Gong Sibiu în cadrul proiectului Puppets In Theatre – European Days of Puppetry (PIT) un proiect dedicat „artei animaţiei / artei mânuirii păpuşii”.

“Spectacolul este despre un magician uituc, Polterfurnicus pe numele său, care în urma unei vrăji prost făcute dă viață unei păpuși. Aceasta primește în cele din urmă numele Petrică și pleacă, îndemnat de magician, în căutarea Țării Minunilor, să-și găsească acolo un rost. Spectacolul distractiv și educativ la modul ludic pregătește copiii pentru teatru care e adevărata Țară a Minunilor unde locuiește Nora, zâna cea bună și (cu)minte. Până la găsirea acesteia Petrică trece, însă, prin multe aventuri”, spun organizatorii.

Spectacolul de animație cu păpuși și actori la vedere este recomandat copiilor preşcolari cu vârste cuprinse între 4 -7 ani.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus