Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Biciclistii sibieni sunt asteptati duminica la Marsul Biciclistilor

Clubul de Tursim „Amicii Munţilor” invită sibienii pe data de  6 aprilie, la cea de-a şasea ediţie a Marşul Bicicliştilor. Acţiunea intitulată „Mişcări Alternative” promovează bicicleta, ca unul dintre cele mai ieftine si mai nepoluante mijloace de deplasare şi atrage atenţia asupra respectului ce se cuvine bicicliştilor în calitatea lor de participanţi la trafic.

”În oraşele din România traficul rutier excesiv şi poluarea au devenit o reală problemă. Cu costuri mai mici si cu beneficii importante pentru sănătate, bicicleta reprezintă o alternativă de transport demnă de luat în seamă”, au transmis organizatorii.

Pentru sibienii interesaţi să se alăture acestei acţiuni, traseul propus de organizatori porneşte la ora 13.00 din Piaţa Mică, continuând apoi cu următoarele repere: Turnul Sfatului – Piaţa Mare – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii – Str. Revoluţiei – Str. Ştefan cel Mare – Str. Semaforului – Str. Rahova – B-dul. Mihai Viteavu – Calea Dumbrăvii – Piaţa Unirii – B-dul. Nicolae Bălcescu – Piaţa Mare - Turnul Sfatului cu sosire în Piaţa Mică.

Bicicliştii participanţi la această acţiune sunt rugaţi să vină cu bicicletele echipate corespunzător.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

stopfracturare

Acum 9 ani

Iar de la ora 16, Piata Mare, vom continua protestele pt : <strong>Ziua Nationala ANTI-Fracturare hidraulica.</strong> Event Facebok: facebook.com/events/272826889545175
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus