Duminică,
23.01.2022
Ninsori Usoare
Acum
-3°C

Concert in premiera la Filarmonica din Sibiu

Filarmonica de Stat Sibiu a programat pentru seara de joi, 17 aprilie 2014, un eveniment muzical de excepție oferit melomanilor în pragul sărbătorilor de Paște: concertul vocal-simfonic “Stabat Mater” de A. Dvořák.

Evenimentul este unul deosebit cu atât mai mult cu cât lucrarea amplă pentru cor, soliști și orchestră este cântată pentru prima oară la Sibiu. Alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu se vor afla pe scenă artiști care au mai colaborat cu filarmonica sibiană de-a lungul timpului: Corul Filarmonicii de Stat din Târgu Mureș, soprana Diana Țugui, mezzosoprana Claudia Codreanu, tenorul Hector Lopez, basul Cristian Ardelean și dirijorul elvețian Kaspar Zehnder.

Biletele pentru acest concert se pot procura de la casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia), în fiecare zi între orele 12-16. Prețul unui bilet este de 16 și 20 de lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus