Sâmbătă,
06.06.2020
Partial Noros
Acum
21°C

S-a scumpit painea? Ies banii negri la suprafata

16 Aprilie 2014 14:13

În Sibiu, pâinea nu se scumpește, a declarat astăzi Vasile Presecan, administratorul societății Transagape. ”Am văzut știrile care vorbesc de scumpirea pâinii. Trebuie spus că pâinea se scumpește în orașele unde evaziunea era în floare. Controalele ce s-au făcut în urma scăderii TVA la produsele de panificație au determinat această creștere a produselor de panificație, pentru că multe societăți au decis să fiscalizeze produsele. În mod normal, pâinea trebuie să se ieftinească”, a declarat Presecan. În mai multe oraşe din ţară preţurile au crescut cu cel puţin 10 bani. De vină este supraaczia la carburanţi, dar şi scumpirea gazelor, susţin producătorii locali, citați de Digi24. ”Carburantul face aproximativ 2% din prețul întreg al pâinii, a spune că din cauza accizei s-a scumpit pâinea este o prostie”, a mai spus Presecan.
Televiziunile naționale dau exemplul orașului Craiova, unde o pâine de 90 de bani, se vinde acum cu 1 leu. La Pitești, pâinea se vinde cu 80 de bani, cu 10 bani mai mult ca până acum. Și în Capitală pâinea este mai scumpă. Prețul franzelei a urcat de la 79 de bani la 87 de bani. 

Vizualizari: 106

Comentarii

1 comentarii

nedumeritu

Acum 6 ani

cum s-a scumpit ,pai spunea ,pinochio ca se va ieftini dupa reducerea tva la 9 la suta ,ba de unde sa-si ia guvernu baniu daca reduce tva cu cit este tva mai mare se aduna bani mai multi pentru taietori de frunze la ciini si pentru autostrazille invizibile construite numai pe hartile prezentate la televiziuni ,in rest singuru aliment acesibil romanilor este piinea goala ,carnea o maninca ciocoii noi ,rosi ,galbeni ,albastri si alte multe culori pastelate de vopsit oua si la gogosi electorare ca mai tine la astia multi si prosti si credului
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus