Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Pustai a plecat de la Pandurii

Cristian Pustai şi-a reziliat de comun acord contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

"Domnul Pustai a dorit să reziliem contractul, iar acest lucru s-a făcut pe cale amiabilă. Dânsul mai avea încă doi ani de contract, dar ne-a transmis că pentru binele echipei este mai bine să renunţe. Eu îi mulţumesc pentru tot ceea ce a realizat la Pandurii, îi doresc mult succesc în continuare şi sper ca pe viitor să mai colaborăm", a declarat miercuri Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Oficialul a menţionat că deocamdată nu s-a hotărât cine va fi înlocuitorul lui Cristian Pustai. "Nu am stabilit nimic deocamdată. Nu suntem hotărâţi dacă vom avea un interimar sau vom aduce un antrenor cu contract mai lung. Mâiine vom discuta ce vom face în continuare", a adăugat Pârvulescu.

În vârstă de 46 de ani, Pustai a preluat conducerea tehnică a formaţiei Pandurii Târgu Jiu în luna ianuarie a anului 2013, înlocuindu-l pe Petre Grigoraş.

După 28 de etape, Pandurii ocupă locul 6 cu 42 puncte în Liga I, la şapte puncte de Dinamo, ocupanta locului 4, ultimul care asigură calificarea în Liga Europa.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

PUSTAI-ȘOMERUL

Acum 9 ani

Asta-i știre de dat sau can-can?foarte bine că a ”zburat” loserul ăsta blatist de la Pandurii,a stat deja prea mult și a făcut praf și echipa aia,să se angajeze la TAKATA,CONTINENTAL sau să meargă la cules castraveți în Germania...abia mai slăbește umflatu:))))))))))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus