Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Reprezentantii Aeroportului intreaba: spre ce destinatii ar trebui introduse noi curse de la Sibiu?

Reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au lansat un chestionar on-line, pentru care sunt interesați să colecteze în special opiniile locuitorilor județelor Sibiu, Alba, Hunedoara, Brașov, Vâlcea, dar și Mureș și Gorj. Chestionarul urmărește să colecteze cât mai multe impresii referitoare la sursele de informații despre activitatea AIS, dar și despre sumele pe care cei interesați sunt dispuți să le aloce achiziționării unui bulet de avion. Care sunt cele mai importante criterii în achiziționarea unui bilet de avion sau tipul de turism practicat sunt de asemenea printre întrebările care se regăsesc în chestionarul on-line.

Chestionar cu 19 destinații

”Un subiect de mare interes pentru comunitate îl reprezintă dezvoltarea conexiunilor aeriene cu noi destinaţii, valorificând necesitatea existentă la nivelul zonei centrale a României. Un prim pas important in acest demers îl reprezintă consultarea potenţialilor beneficiari ai serviciilor de transport pe calea aerului”, se arată într-un comunicat emis de aeroportul sibian. Prin urmare, una din cele mai dezbătute chestiuni referitoare la AIS se regăsește de asemenea în acest chestionar: destinațiile către care ar trebui introduse zboruri permanente. Cei de la Aeroportul sibian enumeră 19 astfel de destinații (București, Roma, Milano, Veneția, Torino, Napoli, Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Paris, Bruxelles, Amsterdam, Eindhoven, Zurich, Geneva, Praga, Istanbul și Dublin), dar lasă și posibilitatea celor interesați să enumere alte astfel de destinații. Numărul maxim de destinații pe care îl poate indica un respondent este trei.

Sondajul urmărește și interesul potențialilor clienți ai AIS legat de diferite aeroporturi din Germania, dar și de aeroporturile folosite cel mai des pentru conexiuni către alte destinații. În fine, chestionarul solicită orice altă părere a celor interesați referitoare la activitatea AIS. ”Acest chestionar va constitui un ajutor pentru a cunoaşte mai bine aşteptările potenţialilor pasageri, destinaţiile unde aceștia vor să călătorească, iar punctul de vedere exprimat pe această cale poate influenţa decizia operatorilor aerieni interesaţi pentru deschiderea de noi rute”, susțin reprezentanții AIS.



Pentru a completa chestionarul lansat de Aeroportul Internațional Sibiu, accesați adresa web de aici

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 780

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

56 comentarii

...

Acum 9 ani

aia-s tampiti? inca nu stiu ce trebuie sa faca?
Raspunde

Impartial

Acum 9 ani

As dori sa zbor pana la varu\' din Spania! Unde sta mai precis ? La bloc!
Raspunde

karla

Acum 9 ani

eu vreau o ruta la glamboaca si una la barlibasoaia
Raspunde

karla

Acum 9 ani

si inca una de la saliste la cunta sa faca legatura cu h\'autocararea. si valcea, slatina, crajova plissss sa vina multi olteni sa ne aduca civilizatia !
Raspunde

ionut

Acum 9 ani

pt 1.2.3.4 Voi sigur nu aveti bani de bilet.De fapt nici nu va trebuie.E suficient sa legati caii la caruta.
Raspunde

studiu de piata

Acum 9 ani

ar trebui sa introduca zboruri low cost exact pe traseele autocarelor Atlasib. Este inimaginabil, ca la pretul unui zbor low cost, cit este biletul atlasib, sa calatoresti 2-3 zile cu autocarul ca animalele, dormind in scaune.
Raspunde

eu

Acum 9 ani

fara cuvinte...cu asemenea oameni acest aeroport nu are nici un viitor
Raspunde

psd+pc

Acum 9 ani

Cate curse noi trebuie introduse in primul an de mandat al noului consiliu?
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

Doresc ruta dus-intors Sibiu-Madrid
Raspunde

Transair carabulea

Acum 9 ani

Rute înspre Scandinavia, ce ne tot Frecatul cu Spania și Italia
Raspunde

sibian

Acum 9 ani

de ce apreciati ca ne intreaba?Sunteti ca vremea! Si ce rai sunteti!
Raspunde

Maria

Acum 9 ani

De nu va ginditi si la Atena - Grecia si acolo sunt romani care inca lucreaza
Raspunde

@Maria

Acum 9 ani

Buna idee, iaca incepui sa ma gandesc intens la Atena si Salonic. Simti cum se misca ceva in zona inghinala ?
Raspunde

mia

Acum 9 ani

Ar trebui curse Sibiu - Barcelona .
Raspunde

Lilu

Acum 9 ani

Daca intrebari ca asta se poate naste in capul celor din consiliu Judetean, sau Cindrea, nu ma mai mira nimic...OAMENI CARE IN VIATA LOR N-AU FACUT NIMIC AJUG SA CONDUCA PE ALTII
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Daca aceasta initiativa a aeroportului este singura este grav....companiile aerine ar trebui sa stabileasca rutele profitabile.
Raspunde

mary

Acum 9 ani

Sibiu-Chisinau
Raspunde

nu conteaza

Acum 9 ani

trebuie s-a se uneasca toti ce conduc judetu si s-a lucre pentru noi cetateni care iam votat ,nu pentru interesele lor ,s-au nu vedeti cum tot cite unu da cu subsemnatul pe la DNA,bai averile astea intr-o tara care nu mai are de nimic sunt foarte suspecte ,inainte de revolutie stateau i apartamente confort 2si 3 si multi in garsoniere si acum mari menegeri si top 300 ,le-a crescut conturile si vilele mai ceva ca ciupercile dupa ploaie ,ba nu va mai tot plingeti ca nu avem curse de si avem cel mai modern aeroport di transilvania +ca suntem foarete bine pozitionati ,putem acoperi 8-9 judete ,dar mai usor s-a scapi de obligati si atunci lasi totul ca se naruie singur ,alo ce se mai aude de CARGOUL de marfuri si celelante investiti la dezvoltarea aeroportului ,s-a fim un lider zonal si pe marfa ,ba sibieni ati votat in 2009 emil bloc de la cluj .si taranu a stiut sa-si traga partea leului ,a confundat bani din visteria guvernilui cu bugetu clujului si nu putini banet numai un milard de euroi ,si nu-l intreaba nimeni de sanatate pentru deturnare de fonduri ,si nici pent-ru deturnarea de bani de la centura sibiului facuta mai scurta cu 15 km ,adica in loc de 32 este de 17 km ,asai cind gindim masochist ,votati oameni care se pricep nu mai puneti de astia cu sefu in suflet si pupat la ei ca la icoane
Raspunde

Crissalia Suruburi Sibiu

Acum 9 ani

Magazin Crissalia-suruburi pe malul Cibinului str. Metalurgistilor 3, Sibiu luni-vineri 08.00-18.00 tel. 0752 20.50.60 ***www.facebook.com/crissalia.suruburi ***www.suruburi-sibiu.ro/
Raspunde

JUMA JUMA

Acum 9 ani

ar trebui sa avem curse directe spre madrid ca alta data nu sa megem ca prostii pana la TG Mures ,
Raspunde

ilies

Acum 9 ani

sibiu-koln
Raspunde

Culae

Acum 9 ani

Observ ca aeroportul nu a enumerat DORTMUND, sa inteleg ca sunt deja intelesi cu WIZZ ptr aceasta cursa? Dortmund acopera multe orase din zona de vest a Germaniei, Essen, Bochum, Duisburg, Gelsenkirchen, Mühlheim, Münster, Düsseldorf. Köln/Bonn este o varianta buna, e o cursa care a avut grad de ocupare mare la Blue Air. Daca Wizz se incumeta sa bage un Sibiu - Memmingen(langa München sa sparga monopolul Lufthansa). Clasicele Roma, Barcelona, Valencia sunt necesare. Madrid a fost o cursa care din pacate la inceput nu a mers atat de bine cu Blue Air, poate cum un nou inceput... Curse spre Grecia sau Scandinavia ar fi niste premiere, zboruri pe care alte companii nu le au. Paris sau sudul Frantei, ar mai fi o solutie. E loc si de o cursa low-cost cu Viena, ptr ca prea Austrian/Tarom au monopol aici, concurenta ar fi benefica...
Raspunde

alin

Acum 9 ani

Nu exista un monopol Lufthansa, zborurile lor sunt folosite de majoritatea ca si puncte de legatura cu alte locuri din lume. Cursele low cost nu ofera astfel de conexiuni.
Raspunde

Ioana

Acum 9 ani

cate o cursa DIRECTA cel putin pe saptamana sa fie in toate tarile, germania, italia, franta, spania,cerem prea MULT? nu prea cred in asa ceva dar na....las` ca fac bani cei din tg. mures, cluj. aeroportu din sb este muzeu
Raspunde

dinu

Acum 9 ani

din cauza caci cursa de bruxelles de la tg-mures de 1 mai nu va mai avea loc daca ar fi inspirati ar putea sa o preia aieroportul sibiu
Raspunde

CipSB

Acum 9 ani

De acord cu Ioana(24)!Ceea ce vor sa faca este doar pierdere de timp!
Raspunde

Culae

Acum 9 ani

Bruxelles - Constanta nu a mers. nu stiu daca Bruxelles - Targu Mures a fost cursa ocupata. Ambele zboruri au fost cu Ryan Air. Timpul zboara, noi facem abia acum studii de piata...pana si CRaiova are mai multe zboruri...Trag oltenii sacosele si rafiile dupa ei... Bagati un Dortmund...rezolvati nord-vestul Germaneii si nu ii \"suparati\" prea tare pe Lufthansa cu Münchenul...
Raspunde

@5

Acum 9 ani

esti un bou
Raspunde

...

Acum 9 ani

nu trebuie sa intrebe pe nimeni nimic. trebuie doar sa se uite ce curse sunt de la cluj si de la tg mures in primul rand si dupa ce nu mai pleaca sibienii la cluj si la tg mures, sa vada ce alte curse mai sunt de la bucale si sa completeze de acolo.
Raspunde

pentru romanii de la Bodensee

Acum 9 ani

Sibiu- Friedrichshafen (are aeroport),Germania, toti romanii din Ulm, Konstanz, Lindau ar fi mai aproape decit de Stuttgart.
Raspunde

Culae

Acum 9 ani

Bodensee, acolo e frumusete si bogatie mare! Ce companii zboara la Friedrichshafen? Ceva low-cost?
Raspunde

ghita

Acum 9 ani

Vrem zboruri la poplaca si marginimea sibiului.
Raspunde

@31

Acum 9 ani

Dacos și ATLASSIB zboară și până la Bodensee și până la Baden Baden,@ghita,vrei zboruri CARGO pt cărat brânză,miei sau nu mai ai suspensii bune la ARO deșteptule?!?!
Raspunde

rosu

Acum 9 ani

Zboruri la Tg. Mures si Cluj.
Raspunde

Filip

Acum 9 ani

Nu exista legatura cu nordul Germaniei Sibiu-Dortmund ar fi o ruta necesara
Raspunde

Alex

Acum 9 ani

Sa nu credeti ca Wizz Air este ieftin. Cursa Madrid-Targu Mures dus intors m-ar fi costat 1400 euro 4persoane, iar Madrid-Sibiu cu Lufthansa cu escala in Munchen (1 ora) 900euro cu rezervare de 5 luni inainte. Si nu are rost sa comparam conditiile intre cele doua firme ca le stim prea bine.
Raspunde

@36

Acum 9 ani

ti-ai luat cu loc pentru picioare la wizz ... chiaburule puteai sa stai in picioare si te costa numai 1299 euro. :))
Raspunde

Flavia

Acum 9 ani

Dragi cititori, va rog luati in serios treaba asta, nu mai faceti misto ! SIBIU - BRUXELLES
Raspunde

Adina

Acum 9 ani

Rusine celor care fac comentarii ieftine si glume de prost gust. Felicitari celor care trateaza cu seriozitate efortul si timpul unora de a face lucruri frumoase. Mis e pare nornal sa fim mai seriosi si sa contribuim in sensul bun pentru binele tutor!
Raspunde

Culae

Acum 9 ani

@Flavia: Te mai cheama si Raluca? :-) @Adina: cand te mariti?
Raspunde

tare

Acum 9 ani

Aia cu Sibiu-Chisinau e de toti banii! :)))))))) Sper ca nu vb serios. In rest ce sa spun, prima data facem aeroport international cu o carca de bani si dupa ne intrebam ce sboruri vrem. Dar studiul de oportunitate pe baza caruia s-au alocat fonduri ce spunea???Doar sboruri in Germania. A cui oportunitate mai este si asta???
Raspunde

bucuresti

Acum 9 ani

cel mai arzator este o cursa pe zi dus intors in BUCURESTI cu pret de low cost. Ar fi esential, sa putem ajunge din si in Sibiu in Bucuresti si sa nu pierdem o jumate de zi!!!!
Raspunde

axelusu

Acum 9 ani

Sibiu-Bruxelles
Raspunde

paula

Acum 9 ani

Sibiu-Atena
Raspunde

Cindrea

Acum 9 ani

Sibiu-Groznîi și Sibiu-Tirana ar fi foarte rentabile...bonus extra-Sibiu-Hoghilag 4 curse pe săptămână:)))
Raspunde

Biliboc

Acum 9 ani

Daca asa intrebare se pune...ce raspuns sa mai dai?...poate ca ne meritam idiotii care ne conduc...
Raspunde

vlad

Acum 9 ani

Cei care au realizat chestionarul ori sunt tampiti, ori vor sa mai bage curse de Germania. De ce nu putem trimite formularul daca nu selectam 3 destinatii din Germania in ideea in care avem deja o rubrica separata de orase europene (mult mai frecvenabile, cel putin in scop turistic)?
Raspunde

BOLOGNA ITALIA

Acum 9 ani

In ceea ce priveste Italia, nu trebui sa fii un geniu sa intelegi ca nu are rost sa pui un zbor catre Venetia daca ai unu catre Milano-Bergamo. Idealul ca sa acoperi cel mai mare potential de clienti in Italìa este. ROMA-CIAMPINO, MILANO-BERGAMO, BOLOGNA. Repet: BOLOGNA, un aeroport central, bun de la Venetia pana la Ancona, Firenze, un aeroport in mare crestere.
Raspunde

ghita sibianu

Acum 9 ani

Amu daca ma gandesc prea bine, bagati niste curse zilnice pan\' la targu mures ca sa prindem cursele alea si s-a rezolvat problema altor destinatii
Raspunde

andreas

Acum 9 ani

Dortmund sau Frankfurt
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Dortmund
Raspunde

@49

Acum 9 ani

ai dreptate. dar mai trebuie si curse pana la cluj, ca mai pleaca unii si de acolo. conducerea aeroportului se face ca face ceva: adica pune intrebari. inseamna ca nu stie ce trebuie sa faca. deci trebuie facute niste schimbari acolo la aeroport. sa puna in pana mea curse ca sa nu mai plece lumea din autogarile alea de la cluj si de la tg mures si sa se inghesuie in aeroportul asta international si nemaipomenit samd.
Raspunde

Gibson

Acum 9 ani

Dusseldorf in Germania, Girona, Barcelona sau Madrid in Spania, Paris si Marseille in Franta iar Roma, Milano, Bologna sau Florenta in Italia. Probabil, In Italia Florenta cred ca ar fi un inceput bun.
Raspunde

un domn tolerant

Acum 9 ani

ar trebui sa faca curse sibiu aeroport - sibiu autogara atlassib!
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

Atunci cand ma f00t se aude \"pleosc-pleosc-pleosc-pleosc\", de ce oare?
Raspunde

Gabi

Acum 9 ani

suntem din judetul Alba si am propune zboruri Madrid-Sibiu. Suntem multi din Alba interesati .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus