Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Cine vrea sa faca o plimbare cu bicicleta de 1 mai? Prefectul s-a anuntat deja

Sibienii amatori de ciclism sunt invitaţi să participe în data de 1 mai la cea de-a doua ediţie a competiţiei “Criteriul primăverii”. Întrecerea de ciclism rutier se desfăşoară pe o distanţă de 18 kilometri, pe traseul Dumbrava (zona Hotelului Hilton) – DJ 106 A – Răşinari – Mănăstire Răşinari – Poplaca – DJ 106 R -  Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Sibiu.

Conform unui comunicat de presă remis de organizatori, startul festiv al întrecerii va fi dat la ora 10:00, în parcarea Sălii Transilvania, de către preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea. Iar alături de concurenţi, la linia de start se va alinia şi prefectul judeţului Sibiu, Ovidiu Sitterli. Startul tehnic al competiţiei este programat la ora 10:30, la ieşirea din municipiu, în zona Hotelului Hilton.

”Cei care doresc să se înscrie în cursă trebuie să aibă 14 ani împliniţi. Detalii despre condiţiile de participare, precum şi formularul de înscriere se găsesc pe www.bikeromania.ro/criteriul-primaverii. Competiţia are un caracter de masă, promovând Mişcarea pentru Sănătate. Fiecare participant care va trece linia de sosire va primi, din partea organizatorilor, un tricou inscripţionat cu logo-ul competiţiei. Câştigătorilor le vor fi oferite cupe, diplome şi premii în obiecte. Întrecerea este organizată de Clubul Sportiv PRO Cycling Avrig, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, al Asociaţiei Judeţene de Turism, al Instituţiei Prefectului - Judeţul Sibiu, al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, al Inspectoratului Şcolar Judeţean, al Serviciului Circulaţie Rutieră din cadrul I.P.J, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, al primăriilor comunelor Răşinari şi Poplaca”, au transmis organizatorii.

Pentru buna desfăşurare a competiţiei şi pentru securitatea concurenţilor, traficul rutier va fi oprit pe traseu, după cum urmează:

- Pe tronsonul Dumbrava – DJ 106A – Răşinari (până la podul peste

- Pe tronsonul Răşinari (podul peste Şteaza) – Mănăstire Răşinari – râul Şteaza, către Poplaca), în intervalul orar 10,30 – 10,50; Poplaca – DJ 106R – Inspectoratul de Jandarmi Sibiu, în intervalul 10,50 – 11,30. 

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

O nulitate patenta!

Acum 7 ani

Lasati-l dracu nu-l mai pupati in kuur ca e o nulitate patenta, un politruc. Plus ca nu va da nimic, ca n-are ce, e o marioneta. Promovati VALORILE ADEVARATE, care au facutcevaremarcabil in profesiune, nu kkatzi caasta si Nelu.
Raspunde

siby

Acum 7 ani

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa aiba minim 14 ani iar parintii sa detina carnetul rosu cu trandafiri!.... Aaaa.... era sa uit...cotizatia platita la zi! ATENTIE- Doar prefectul poate sa vina cu electro-bike!
Raspunde

aha...

Acum 7 ani

Deci, domn prefect, mergeti pana la socri la Rasinari? Doamna Carmen vine si dansa sau va asteapta cu placinte la Rasinari?
Raspunde

@3

Acum 7 ani

merge sa vada care e stadiul lucrarilor la apa si canalizare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus