Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

HECS se intoarce la radacini. Vezi programul complet al competitiei

HECS a ajuns la cea de-a opta ediţie şi aduce cu sine o serie de surprize pentru pasionaţii sportului pe două roţi, între 6 și 8 iunie 2014. Sub egida „Back to the Roots”, ediţia HECS 2014 este una specială, dedicată întoarcerii la originile hard-enduro-ului. Concurenţi din toată ţară şi de peste hotare sunt aşteptaţi la Sibiu pentru a-şi demonstra talentul şi abilităţile pe parcursul celor trei zile de competiţie.

”Anul 2014 vine cu mari schimbări la capitolul prolog. Spre deosebire de anii trecuți, când calificările pentru cursa offroad se realizau printr-un Prolog construit din obstacole artificiale, anul acesta calificările se vor realiza pe un traseu offroad complex și scurt, de circa 7 km. Aşadar, ziua de vineri, 6 iunie, este dedicată rundei de calificări, iar în funcţie de timpii obţinuţi se va stabili ordinea de plecare la startul pentru concursul propriu-zis, programat sâmbătă şi duminică. Traseul offroad se va desfăşura în zona montană din Mărginimea Sibiului (zona Sălişte-Sibiel), cu startul din Complexul Agroturistic din localitatea Sălişte”, au transmis organizatorii competiției.

Programul HECS 2014

Vineri, 6 iunie 2014, ora 17.00, Sălişte, Complex Agroturistic

- Runda de calificări

Sâmbătă, 7 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic

- Start ziua 1 offroad

Duminică, 8 iunie 2014, ora 08.00, Sălişte, Complex Agroturistic

- Start ziua 2 offroad

- Festivitatea de premiere

Spectatorilor li se asigură puncte de vizionare pe traseul offroad pentru a fi în mijlocul acţiunii şi a simţi din plin adrenalina competiţiei, iar un alt lucru care merită menţionat este acela că riderilor li se asigură puncte de alimentare pe parcursul traseului, pentru a evita eventualele probleme.

Pasionaţii de hard enduro se pot înscrie în competiţie la cele două clase: A Profi și B Hobby. Până la finalul lunii mai, taxa de înscriere este redusă. Detalii despre înscrieri şi programul evenimentului găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului: www.hecs.ro şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competiție sportivă, înscrisă în Calendarul Federaţiei Române de Motociclism, organizată cu scopul de a promova hard-enduro-ul în rândul tinerilor și de a-i îndruma spre performanță. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

fuckin\'hecs

Acum 9 ani

...distrugatorii de natura !!!
Raspunde

Andrei B.

Acum 9 ani

Voi, cei care îi linşaţi pe endurişti ( fie ei motociclişti, atvişti sau ce mama lor mai sunt ), cântăriţi efectele negative pe care le aduc aceştia ( folosind maşinării de 150 - 400kg încărcate ) faţă de adevăraţii distrugători ai naturii, cei care defrişează hectare de pădure ( care au maşinării de zeci de tone încărcate ). Sunteţi cam închişi la minte unii dintre voi, vedeţi hoţul de-a furat o găină, dar pe cel care fură o ţară întreagă nu, pentru că \"vi se pare normal\".
Raspunde

nelutu

Acum 9 ani

Bai andrei tu ai vorbit prea frumos cu boul ala care habar nu are ce se petrece in padure ,va fi un burtos care iubeste muntele din fata televizorului
Raspunde

Georg

Acum 9 ani

DISTRUGEREA MARE nu justifica DISTRUGEREA MAI MICA...Distrugerea este DISTRUGERE...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus